Σε ανακοπή καρδιάς αποδίδεται ο θάνατος της 22χρονης αθλήτριας στην Κομοτηνή – Τι έδειξε η νεκροψία

22χρονης Γεωργία: Κατάρρευσε στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης

Από ανακοπή καρδιάς, αγνώστου αιτίας έφυγε από τη ζωή η 22χρονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γεωργία Σολανάκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αφορούν στην νεκροψία που διενεργήθηκε.

Τώρα, η προσοχή θα πέσει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του κοριτσιού. Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ από την ώρα που κατέληψε φαίνεται πως τη βρήκαν αμέσως.

Όπως ανέφερε νωρίτερα στο protothema.gr κάτοικος του χωριού ήδη για την Κομοτηνή έχουν φύγει ο θείος και η θεία της 22χρονης καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και δυο χρόνια ο πατέρας της δεν του επέτρεψε το ταξίδι:

Περισσότερες μαρτυρίες για την 22χρονη Γεωργία από την Κρήτη

«Οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν εδώ και δυο χρόνια τον δικό τους πόνο διότι ο πατέρας της Γεωργίας είχε διαγνωστεί με καρκίνο κι έκανε χημειοθεραπείες. Τώρα συνέβη αυτό το κακό. Τι να τους πεις, πως να τους παρηγορήσεις τους γονείς αυτούς αλλά και την μεγαλύτερη αδελφή της. Το παιδί αυτό μεγάλωσε εδώ ανάμεσα μας. Το ξέρουμε από την ημέρα που γεννήθηκε. Δεν είχε φύγει ποτέ από εδώ μόνο όταν πέρασε στην Κομοτηνή και έφυγε για σπουδές. Κρίμα μεγάλος ο πόνος. Οι γονείς του είναι εδώ οι θείοι της έφυγαν για την Κομοτηνή, προκειμένου να παραλάβουν το παιδί και να το φέρουν να κάνουμε εδώ την κηδεία του».

Στον πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης.

Όταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της και αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από τις αρχές, στην προσπάθεια διαπίστωσης του χρόνου θανάτου και κυρίως της αιτίας.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα