«Σε ευχαριστούμε για όλα»: Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Σπύρος Σταυρόπουλος και αφήνει πίσω του 4 παιδιά

by Εύα Ζαχαριάδη

Ναύπακτος: O προπονητής Σπύρος Σταυρόπουλος πέθανε ξαφνικά

Ο Σπύρος Σταυρόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 3/2, σκορπώντας τη θλίψη στη τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου. Ήταν για χρόνια γυμναστής στο επάγγελμα και προπονητής στην ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου.

Ήταν γυμναστής στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου και υποδιευθυντής του σχολείου. Τον τελευταίο καιρό έδινε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

«Σε ευχαριστούμε για όλα»: Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Σπύρος Σταυρόπουλος και αφήνει πίσω του 4 παιδιά

Ναύπακτος: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ομάδας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Ναυπάκτου, οι προπονητές, οι αθλήτριες, οι αθλητές και οι φίλοι του nafpa συλλόγου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Σταυρόπουλου, που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Σπύρος Σταυρόπουλος υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής στα τμήματα υποδομής της ομάδας, πρωτεργάτης του γυναικείου τμήματος, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής της ανδρικής ομάδας.

Άνθρωπος με τεράστια προσφορά στον τομέα αθλητισμού της πόλης, βαθιά συνυφασμένη η ύπαρξή του με την ενασχόληση των παιδιών της Ναυπάκτου με τον αθλητισμό! Άνθρωπος της προσφοράς άφησε το στίγμα του και χρέος όλων μας είναι να συνεχίζουμε το έργο του!

Προπονητή και κυρίως φίλε μας, Σπύρο Σταυρόπουλε, σε ευχαριστούμε για όλα!».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo