Σε καταφύγιο ο Νίκος Δένδιας στο Κίεβο: Ήχησαν σειρήνες ενώ συναντούσε τον Κουλέμπα

by Εύα Ζαχαριάδη

Κίεβο: Σε καταφύγιο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας

Εκτάκτως στο Κίεβο μετέβη σήμερα το πρωί ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Οι σειρήνες ήχησαν στην πόλη και μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε καταφύγιο.

Για ακόμη μια φορά ήχησαν οι σειρήνες της αεροπορικής επίθεσης στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, για την προγραμματισμένη του συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα.

Σε καταφύγιο ο Νίκος Δένδιας στο Κίεβο: Ήχησαν σειρήνες ενώ συναντούσε τον Κουλέμπα

Οι δυο υπουργοί έχουν, για την ώρα, μεταβεί σε καταφύγια. Εκτός απροόπτου, ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας και με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Κίεβο: Η ανακοίνωση του υπουργού

Νωρίτερα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομάδας Ελληνοουκρανικής Φιλίας του Ουκρανικού Κοινοβουλίου, T.Plachkova, τον Πρύτανη του Κρατικού Πανεπιστημίου Μαριούπολης, M.Trofymenko, και την Επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Κύπρους, Λ. Θεμιστοκλέους.

Με τρένο στο Κίεβο ο Νίκος Δένδιας

Με τρένο έφτασε νωρίτερα στο Κίεβο, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Εξωτερικών έφτασε στην ουκρανική πρωτεύουσα για να συναντήσει τον ομόλογό του Ντμίτρι Κουλέμπα αλλά και να γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Θα συναντηθώ με τον ομόλογό μου Κουλέμπα και τον πρόεδρο Ζελένσκι. Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις από ουκρανικό έδαφος.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo