Σε κατάσταση σοκ οι γονείς της 17χρονης από το Μαρούσι: Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νεαρή που δολοφόνησε την 22χρονη

Μαρούσι: Όλα όσα δηλώνουν οι γονείς της 17χρονης στο Μαρούσι

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς της 17χρονης που την περασμένη Κυριακή σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στο Μαρούσι. Όπως τονίζουν οι οικείοι της 17χρονης δολοφόνου, παρά τις παρέξεις της, είναι δίπλα της και τη στηρίζουν.

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στο Μαρούσι σοκάρουν και η οικογένεια της ανήλικης προχώρησε σε δεύτερη ανακοίνωση μετά και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 22χρονου θύματος, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη τους.

Την ίδια στιγμή, προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να απολογηθεί, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή Ανηλίκων η δράστιδα. Η 17χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενη από το συνήγορό της, κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος κατέθεσε το αίτημα για νέα προθεσμία.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

«Μετά την ανακοίνωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, δηλώνουμε ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, ειδεχθές, που δυστυχώς ετελέσθη από την κόρη μας.

Επειδή σκοπός μας στο εξής είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, προκειμένου να αναπαυθεί η ψυχή της αδικοχαμένης κοπέλας, καθώς και να ικανοποιηθεί κατά το δυνατό, το αίσθημα δικαίου της οικογένειάς της.

  • Επειδή η 17χρονη κόρη μας έπασχε από σύνδρομο Asberger σε συνδυασμό με αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή, όπως αποδεικνύεται από τα ιατρικά πιστοποιητικά που έχουμε προσκομίσει. Ως γνωστό ούτε το Asberger ούτε η κατάθλιψη σκοτώνει άλλους ανθρώπους. Ο καθημερινός μας αγώνας, δύσκολος, γεμάτος πόνο και απογοητεύσεις, χωρίς καμία χαρά ή ηθική επιβράβευση διήρκησε πολλά χρόνια.
  • Η τελική επιβράβευση : ο δικαστικός Γολγοθάς, η κοινωνική κατακραυγή, το στίγμα, …μα το χειρότερο όλων ο αβάσταχτος πόνος και τα δάκρυα από την απώλεια μιας ζωής. Συγκεκριμένα είμαστε γονείς για 17 έτη, στηρίζουμε καθημερινά το παιδί μας, στις ατελείωτες καθημερινές δυσκολίες του, στην αβάσταχτη στενοχώρια του, στην κοινωνική του απομόνωση, καθώς και στις συνεχείς απογοητεύσεις του. Θα συνεχίζουμε να το στηρίζουμε και στο εξής, έστω και υπό την πίεση της νέας ολοκληρωτικής λύπης.
  • Θα το στηρίξουμε υπερασπιστικά με σκοπό να βρεθεί η ακριβής αλήθεια και οι καταστάσεις που το οδήγησαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, με την ελπίδα μήπως ανευρεθεί κάποιο ελαφρυντικό στοιχείο που θα απαλύνει τον πόνο μας. Όρθιοι ακόμη, ενωμένοι, αφοσιωμένοι όπως πάντα στην οικογένειά μας, συνεχίζουμε να επιτελούμε το χρέος μας ως γονείς, απέναντι στο παιδί μας».
  •  Η 17χρονη, μέσω του δικηγόρου της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία».

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό