«Σε παρακαλώ, μην πας να τον καταγγείλεις»: Όσα είπε η σύζυγος του 53χρονου στην μητέρα της 12χρονης όταν τον κατάλαβε

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας

Μόνο αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που φέρεται πως ο 53χρονος την βίαζε και την εξέδιδε. Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ανατριχιάζουν καθώς όπως αποκάλυψε η μητέρα της 12χρονης είχε μια σοκαριστική συνομιλία με την σύζυγο του 53χρονου.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε στην εκπομπή «Tlive» για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος, αλλά και για τη συνομιλία που είχε με την σύζυγό του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή. Λίγο μαζεύτηκε και της λέει “γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες;” και πήγε να της το πάρει. Έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Πήρε κάποια στιγμή το κινητό, γιατί δεν το έδινε η μικρή και κάποια ώρα το άνοιξε. Έβαλε τον κωδικό και άρχισε να τα διαβάζει.

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Ανατριχιάζει η συνομιλία με την σύζυγο του 53χρονου

Μου τα έστειλε όλα με viber σε μηνύματα. Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε “Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε μάλιστα να τον καλύψει και μου έλεγε “σε παρακαλώ, μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά”. Της λέω “είσαι σοβαρή; Έπρεπε η ίδια να έχεις πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα”».

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και βγει ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του. Ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω. Ούτε με βοηθούσε όπως πήγε και είπε. Θα πεθάνω άμα με τάιζε αυτός. Εγώ πήγα δυο-τρεις μέρες στο μαγαζί του. Εκεί που να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε για 2-3 ώρες και πήγαινα και καθάριζα;» δήλωσε.

Από την άλλη ο πατέρας του 53χρονου δήλωσε άγνοια για το θέμα και φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος. «Εγώ δεν ξέρω τίποτε. Όλα είναι…».

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα