Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε γνωστό club της Κατερίνης όπου εμφανιζόταν ο Snik: Ασθενοφόρα μάζεψαν τους τραυματίες

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε γνωστό club της Κατερίνης όπου εμφανιζόταν ο Snik: Ασθενοφόρα μάζεψαν τους τραυματίες

Snik: Έντονος καβγάς σε μαγαζί της Κατερίνης

Στην επικαιρότητα βρέθηκε ο τράπερ Snik, ο οποίος τελευταία απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους. Το club όπου εμφανιζονταν στην Κατερίνη, μετατράπησε ξαφνικά σε πεδίο μάχης.

Η παρέα του διάσημου τραγουδιστή ενεπλάκη σε καβγά με μια άλλη παρέα που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι με αποτέλεσμα τα “αίματα” να ανάψουν και το μαγαζί να μετατραπεί μέσα σε λίγα λεπτά σε ρινγκ…

Ακολούθησαν σκηνές άγριου ξύλου με τους νεαρούς να πετάνε μπουκάλια και να συμπλέκονται με σκαμπό στα χέρια. Μάλιστα, στον καβγά συμμετείχε και ο Snik ο οποίος φέρεται να κατέβηκε από τη σκηνή και να γρονθοκόπησε ένα άτομο από την “αντίπαλη” παρέα.

Για περίπου μισή ώρα, στο club επικράτησε πανικός ενώ αρκετοί θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο προκειμένου να γλιτώσουν από τα αντικείμενα που εκτόξευαν οι νεαροί.

Snik: Δείτε βίντεο που εξασφαλίστηκαν από τον τρομερό καβγά

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, στο μαγαζί έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε.

Στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνονται εκατοντάδες θαμώνες να βρίσκονται ανάστατοι έξω από το club την ώρα που δύο ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες.

Προτεινόμενα