Σε ΣOK η χώρα: Auτoς είναι ο άντρας που έπεσε vεκpoς στο Χαλάνδρι μέσα στο μεσημέρι

Σε ΣOK η χώρα: Auτoς είναι ο άντρας που έπεσε vεκpoς στο Χαλάνδρι μέσα στο μεσημέρι

Άγρια εκτέλεση με χαρακτηριστικά μαφιόζικης ενέργειας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, στην οδό Παπανικολή, με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη, που ήταν καταγεγραμμένος από τις Αρχές ως ηγετικό στέλεχος της λεγόμενης Greek Mafia.

Ο Μοσχούρης, που ήταν γνωστός στη νύχτα με το παρατσούκλι «Θαμνάκιας», είχε μόλις βγει από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αρκετοί εκ των οποίων τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Σε ΣOK η χώρα: Auτoς είναι ο άντρας που έπεσε vεκpoς στο Χαλάνδρι μέσα στο μεσημέρι

Στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκαν πολλοί κάλυκες, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο όχημα στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου. Εκτιμάται πως πρόκειται για το αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών.

Η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών εντός του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς ο Μοσχούρης είχε επιβιώσει από δολοφονική απόπειρα το 2020 στη Βούλα, έξω από γνωστό ζαχαροπλαστείο.

Σε ΣOK η χώρα: Auτoς είναι ο άντρας που έπεσε vεκpoς στο Χαλάνδρι μέσα στο μεσημέρι

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η ΕΛ.ΑΣ. συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις μαρτύρων για τη σκιαγράφηση της διαδρομής των εκτελεστών.

Έκτακτο – Ελλάδα: Αιματηρό επεισόδιο σε καφενείο!

Βασιλιάδες της ακαταστασίας: Ποια είναι τα 3 πιο ανοργάνωτα ζώδια

Αποχαιρετούμε τη Νάνσυ μας, την απίστευτη μαχήτρια”

Ο φυλακισμένος αστυνομικός πήγε να αποχαιρετήσει τον συνάδελφό του, που πέθανε εξαιτίας του… Όμως αυτό που έκανε η μητέρα του νεκρού, σόκαρε τους πάντες

Ένας αστυνομικός παρατήρησε ένα αγοράκι τριών ετών που περπατούσε ολομόναχο με βρώμικα ρούχα κατά μήκος του δρόμου: όταν ο αστυνομικός τον πλησίασε, έμαθε κάτι φρικτό

Προτεινόμενα