Σε σoκ η Καραβάτου, xαμός στο Καλοκαίρι Παρέα με Ντούγκα και Καλλιακμάνη – Bίvτεo

by Paraskevi Nakou
Σε σoκ η Καραβάτου, xαμός στο Καλοκαίρι Παρέα με Ντούγκα και Καλλιακμάνη – Bίvτεo

Ποιος απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το πλατό;

Το πρωί της Δευτέρας (8/9), στην εκπομπή Καλοκαίρι Παρέα στον ΑΝΤ1, σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στον Αναστάσιο Ντούγκα και τον Γιώργο Καλλιακμάνη, με τον πρώτο μάλιστα να σηκώνεται από την καρέκλα και να απειλεί ότι θα αποχωρήσει.

Η αφορμή ήταν η Ειρήνη Μουρτζούκου και ο θάνατος του μικρού Παναγιωτάκη, που ήταν γιος της Πόπης.

Αναστάσιος Ντούγκας – Γιώργος Καλλικμάνης: Η ένταση στο πλατό

Σε κάποιο σημείο, ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναρωτήθηκε πώς γίνεται η Πόπη (σ.σ είναι εντολέας του Αναστάσιου Ντούγκα) να συνεχίζει να έχει επικοινωνία με την Ειρήνη Μουρτζούκου, παρόλο που η τελευταία την έχει κατηγορήσει ανοιχτά και ενώ υπάρχουν νέες σκιές γύρω από τον θάνατο του γιου της. Τα όσα είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του δικηγόρου της Πόπης, Αναστάσιου Ντούγκα, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του εμφανώς εκνευρισμένος, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση και να συνεχιστεί η συζήτηση.

Λίγο πριν το τέλος, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου θέλησαν να κάνουν κάποιες ερωτήσεις στον δικηγόρο, ωστόσο ο κ. Καλλιακμάνης δεν τον άφηνε να απαντήσει και έκανε αιχμηρά σχόλια.

«Ρε συ Γιώργο, άφησέ με λίγο να απαντήσω! Ας μιλήσει ο κ. Καλλιακμάνης, αφού απαντάει! Θα με αφήνετε να απαντήσω; Τι να πω εγώ τώρα; Κ. Καλλιακμάνη μην το κάνετε αυτό τώρα, κ. Καραβάτου!», ανέφερε σε έντονο ύφος, ενώ στο τέλος του είπε: «Για έναν άνθρωπο που έχει χάσει παιδί ή εγγόνι μην ειρωνεύεστε και μην το κάνετε αυτό. Αρμόδιες είναι οι Αρχές, δεν θα το κάνετε αυτό για λόγους εντυπωσιασμού».

Μόλις μαθεύτηκε η χρονολογία της χειροβομβίδας που ανατίναξε τον 19χρονο Ραφαήλ και σοκάρει

Λακωνία: Έκρηξη και φωτιά σε καφετέρια γεμάτη κόσμο στη Νεάπολη – Δεν υπήρξαν τραυματίες

Ο πρώην κηπουρός του βασιλιά Καρόλου αποκαλύπτει το σημείο όπου δεν πρέπει ποτέ να βάλετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΜΨΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ

Όλο και ομορφαίνει ο 20χρονος γιος τους: Σπάνια εμφάνιση της οικογένειας Καραμανλή, ίδια η Νταϊάνα η Νατάσα Παζαίτη

Προτεινόμενα