Σε τρεις ημέρες κόβεται το χιουμοράκι και το χαμόγελο απο τον φονιά της Καρολάϊν

by Αντώνης Βαλμάς

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Φέρεται σαν να είναι σε κατασκήνωση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι αναφορές που έχουμε μέσα απο τις φυλακές κάνουν λόγο για έναν κρατούμενο που όχι απλά δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τις συνέπειες της πράξης του αλλά αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ.

Μάλιστα όταν ζήτησε να μάθει για τα επαγγέλματα μέσα στις φυλακές έκανε και χιουμοράκι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους λέγοντας “Θέση πιλότου έχετε για μένα;”. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Σε τρεις ημέρες κόβεται το χιουμοράκι και το χαμόγελο απο τον φονιά της Καρολάϊν

Τις περισσότερες ώρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δείχνει να έχει πάει σε κατασκήνωση και όχι στην φυλακή. Μόνο που αυτό το χαμογελάκι θα κοπεί απότομα, μιας και σε τρείς ημέρες, ο ανακριτής που έχει αναλάβει περαιτέρω την έρευνα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάϊν σηκώνει και πάλι τα μανίκια. Και σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να καλέσει για καταθέσεις πολύ κόσμο που γνώριζε “τα του ζευγαριού”.

Όπως και θα έχει στα χέρια του τα συμπεράσματα και τις αναλύσεις-πορίσματα του αρμοδίου τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για τα ηλεκτρονικά ευρήματα. Είναι πολύ πιθανό ο Μπάμπης να κληθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση. Και τότε το χαμογελάκι θα σβήσει απο το πρόσωπό του. Είναι σίγουρο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα