“Σείεται” η Ελλάδα: «Στα 213 ονόματα υπάρχουν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κι ένας ιερωμένος» λέει ο Λιάγκας

by Εύα Ζαχαριάδη
“Σείεται” η Ελλάδα: «Στα 213 ονόματα υπάρχουν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κι ένας ιερωμένος» λέει ο Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη-βόμβα για τους 213 «υποψήφιους πελάτες»

Ο Γιώργος Λιάγκας προέβη σε μια σοκαριστική αποκάλυψη κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό» σχετικά με την λίστα των υποψήφιων βιαστών της 12χρονης.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το αρρωστημένο σχέδιο του 53χρονου από τα Σεπόλια που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη. Ο Ηλίας Μίχος είχε φτάσει στο σημείο να ζητά από το παιδί φωτογραφίες γυμνές των αδερφών του, όπως ισχυρίστηκε η γιαγιά. Μάλιστα είχε δημιουργήσει προφίλ του παιδιού στο διαδίκτυο και 213 άτομα είχαν επικοινωνήσει για να κακοποιήσουν την 12χρονη. Μετά την προαναγγελία του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα για αποκαλύψεις ονομάτων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως ανάμεσα στους 213 υπάρχουν ηθοποιοί και δημοσιογράφοι.

“Σείεται” η Ελλάδα: «Στα 213 ονόματα υπάρχουν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κι ένας ιερωμένος» λέει ο Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: Τέτοιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από τους 213 «υποψήφιους πελάτες»

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» – βιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 15 άτομα και αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό πως ανάμεσα στους 213 βρίσκονται ονόματα ηθοποιών, δημοσιογράφων και το όνομα ενός ιερωμένου. Όσο για τον 53χρονο, παρουσίαζε το 12χρονο ως 16χρονο. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού». Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει.

«Την ιστορία την ξετύλιξε ο θείος και η θεία. Παίρνει η Αστυνομία το κινητό της κοπέλας και απαντούσε μία αστυνομικός που έκανε τη φωνή παιδιού μικρού. Μιλάμε για 213 επαφές. Με σοκάρει το γεγονός ότι άνδρες τέρατα, όχι άνδρες σιχάματα, βίαζαν ένα κοριτσάκι και είχαν παιδιά, κορίτσια στην ίδια ηλικία. Και με σοκάρει το γεγονός ότι μία μάνα, μία γυναίκα, για να φορτώσει τη χαμένη ερωτική επιθυμία με τον άνδρα της, αλίευε στο διαδίκτυο σε μαύρες ιστοσελίδες ανήλικα κοριτσάκια για να τα προσφέρει δώρο στον άνδρα της για να συνευρεθούν οι τρεις. Το κοριτσάκι είναι ένα αγγελούδι, ένα μικρό πλάσμα. Να πω κάτι, συγγνώμη. Καταπατώ τον δημοσιογράφο. Είναι ένα κοριτσάκι αγγελούδι που δεν φαίνεται 12 ετών. Ένα κοριτσάκι πανέμορφο που δεν μοιάζει 12 ετών. Και αναρωτιέμαι πως ρε αλήτη; Πως σου έστελνε γυμνές φωτογραφίες; Και θα μείνεις εσύ φυλακή για να βγεις και να κυκλοφορήσεις δίπλα μου ελεύθερος; Εσύ δεν θα κυκλοφορήσεις ποτέ δίπλα μου ελεύθερος. Λυπάμαι που στο λέω δεν θα κυκλοφορήσεις ποτέ ελεύθερος. Φαντάζομαι σαν τη Λίτσα Πατέρα και εγώ πως κάτι θα συμβεί και δεν θα κυκλοφορήσεις ελεύθερος. Εγώ δεν μπορώ να κυκλοφορώ σε μία κοινωνία μαζί σου ελεύθερος, δεν μπορώ!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Σείεται” η Ελλάδα: «Στα 213 ονόματα υπάρχουν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κι ένας ιερωμένος» λέει ο Λιάγκας

«Έφερε και άλλα παιδιά»

Η νέα πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και δήλωσε: «Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Γνωρίζω πως ερχόταν στον χώρο μου, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε το ανήλικο κορίτσι. Το έφερνε να πάει με πελάτες, επώνυμους πελάτες. Εγώ δεν ήμουν εκεί ήταν η υπηρεσία εκεί δεν το ήξερα. Επί δύο μήνες γινόταν. Πριν από 3 μήνες. Είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

Σεπόλια: «Μεγάλα ονόματα θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση»

Ο 53χρονος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Βασίλη Νουλέζα και Βασίλη Χρονόπουλο, με σκοπό να αναλάβουν την εκπροσώπησή του. Ο κ. Νουλέζας, μιλώντας στο Reader, τόνισε ότι κατά την απολογία του ο 53χρονος θα προχωρήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας και όχι σε… απειλές! Μιλώντας στο Reader, ο κ. Νουλέζας είπε πως ο Μίχος του είπε πως είναι αθώος και «το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι έχει πέσει θύμα μιας καλά ενορχηστρωμένης παγίδας από ψηλά ιστάμενα πρόσωπα που για προσωπικούς λόγους θέλησαν να τον εξοντώσουν. Κατά λέξη μου είπε ότι αυτά τα πρόσωπα που μεταξύ τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα, θέλη