Σέρρες σοκ: Έκανε παράνομο πάρτι για τη γιορτή του και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ

by i-diakopes.gr

Σέρρες σοκ: Ο εορτάζων άνδρας πραγματοποίησε πάρτι αγνοώντας τα μέτρα της καραντίνας

Σέρρες σοκ: Παράνομο πάρτι πραγματοποίησε ένας άνδρας χθες με αφορμή τη γιορτή του ανήμερα του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας είχε την ονομαστική εορτή του. Και προσκάλεσε έξι ακόμα άτομα στο σπίτι του σε περιοχή των Σερρών για να γιορτάσουν. Πρόκειται για άνδρα νεαρής ηλικίας και στο σπίτι είχαν μαζευτεί συνολικά επτά άτομα.

Μετά από σχετική καταγγελία, η ελληνική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι όπου και εντόπισε τον ίδιο, τη σύντροφό του και ακόμα πέντε άτομα. Οι αστυνομικές αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ίδιο, καθώς και 300 ευρώ σε όλους τους υπόλοιπους.

Μάλιστα, σχηματίστηκε και δικογραφία εις βάρος του ζευγαριού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Σέρρες σοκ: Άνδρας έκανε πάρτι με άλλα έξι άτομα για τη γιορτή του

Εκτός από το παράνομο πάρτι στην περιοχή των Σερρών, σοκ πάρτι με μουσική και φώτα πραγματοποιήθηκε σε νεκροταφείο στην Κάρπαθο

Χθες βράδυ Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, άτομα πραγματοποίησαν πάρτι με ξένη μουσική και φωτορυθμικά εντός νεκροταφείου στην περιοχή Πηγάδια στην Κάρπαθο. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την τοπική κοινωνία και ο Δήμαρχος Καρπάθου καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός.

Όπως ανέφερε ο ίδιος Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος, μόνο του προέδρου και όχι του συμβουλίου. Δεν το ήξερα, μόλις μπήκα στο γραφείο μου το πληροφορήθηκα. Είχαν φωτισμούς και μουσική. Είναι ο Άγιος Νικόλαος πολιούχος της τοπικής κοινότητας. Κακώς έγινε αυτό. Το καταδικάζουμε όλοι. Κόσμος δεν υπήρχε, απαγορεύεται. Είχε μόνο μουσική. Ακόμα δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον είχαν ξένη μουσική».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα