«Σιχαίνομαι τον Μπάμπη»: Κατάθεση-«φωτιά» της ψυχολόγου της Καρολάιν για όσα της είχε πει για τη σχέση τους

«Σιχαίνομαι τον Μπάμπη»: Κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν – Όλες οι αποκαλύψεις

«Σιχαίνομαι τον Μπάμπη»: Νέα στοιχεία που σοκάρουν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Η ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, μέσω της μυστικής της κατάθεσης, φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια. «Καρφώνει» ξανά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την κοινή ζωή με την Καρολάιν.

Τη Δευτέρα (19/7) παρουσιάστηκε στον ανακριτή και επί 4 ώρες, είπε όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού. Μίλησε για τις σχεδόν 20 συνεδρίες που έκαναν μαζί της, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021. Αποκάλυψε μάλιστα, τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε, πως ο Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν. Όταν βγήκε από το γραφείο όμως, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να χωρίσει από τον σύζυγό της. Ζήτησε βοήθεια, όντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν είπε «Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον σιχαίνεται η σύμβουλος της Καρολάιν

Παράλληλα, η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους. Σκοπός ήταν, να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης). Αυτός φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Όμως παράλληλα επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ. Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη. Την ρωτούσε για το τι προτίθεται να αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη