Σημαντική εξέλιξη στη μάχη κατα του Κορωνοϊου – Έρχεται το υπόθετο

by Τόνια Τζαφέρη

Κορωνοϊός: Έρχεται το υπόθετο – Ποτέ ξεκινάει

Κορωνοϊός: Είναι αρκετός ο καιρός που ακούμε συχνά για φάρμακα, αντιβιώσεις και ουσίες, τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση της νόσου covid/19. Ωστόσο τίποτα δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό όσο και το εμβόλιο. Είτε προκαλούσαν παρενέργειες, είτε δεν βοηθούσαν σε σημαντικό βαθμό.

Νέες εξελίξεις φαίνεται να έχουμε στο συγκεκριμένο ζήτημα όμως, μιας και από την Γαλλία μας έρχεται η ευχάριστη είδηση. Πως έχουν κατασκευάσει υπόθετο το οποίο, βοηθάει σημαντικά στην αντιμετώπιση της νόσου, ακόμη και σε ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Κορωνοϊός: Έρχεται το υπόθετο - Ποτέ ξεκινάει

Σύμφωνα με την Μαρία Δεναξα που μεταδίδει απο Γαλλία: Το Ινστιτούτο Παστέρ της Λιλ, πήρε έγκριση για να ξεκινήσει τη δοκιμαστική φάση υπόθετου κατά του κορωνοιού.

Σε δημοσίευση του περιοδικού Le Figaro, αρχικά, οι κλινικές δοκιμές θα πραγματοποιηθούν σε μερικές εκατοντάδες ασθενών. Άνω των 50 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί απέναντι στον κορωνοϊό. Η δοκιμαστική θεραπεία θα διαρκέσει πέντε ημέρες, με τους ασθενείς να λαμβάνουν αγωγή δύο φορές την ημέρα.

Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα, εάν τα αποτελέσματα δείξουν μείωση κατά 50% του κινδύνου επιδείνωσης από την ασθένεια. Θα ζητηθεί άδεια κυκλοφορίας.

Κορωνοϊός: Έρχεται το υπόθετο - Ποτέ ξεκινάει

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα