«Σήμερα έχεις 9 μέρες μακριά απ’ το σπιτάκι μας»: Ο σπαραγμός της γυναίκας του Βαλάντη

by Τόνια Τζαφέρη
«Σήμερα έχεις 9 μέρες μακριά απ’ το σπιτάκι μας»: Ο σπαραγμός της γυναίκας του Βαλάντη

Γυναίκα Βαλάντη: Το συγκλονιστικό μήνυμα για την απώλεια του άντρα της

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η γυναίκα του Βαλάντη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 47 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο στους κοντινούς του ανθρώπους.

Σπαρακτικό είναι το “αντίο” της συζύγου του κάμεραμαν Βαλάντη Καπίτσα, που “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή στα 47 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη σε όλη την πιάτσα μας . Η Χαρά Μαυρογόνατου εννιά ημέρες μετά το θάνατο του… γράψει :

«Άγγελε μου…Σήμερα έχεις 9 μέρες μακριά απ’ το «ζεστό σπιτάκι μας» όπως συνηθίζες να λες επειδή έχουμε ζεστή καρδιά.. Προσπαθούσα να βρω τη δύναμη να γράψω κάτι…όπως τόσοι έγραψαν για σένα… Γράψανε για τον άνθρωπο Βαλάντη.. τον επαγγελματία και φίλο.. Πως μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να γράψω τι ήσουν για μένα???τι ήταν αυτή η σχέση???

«Σήμερα έχεις 9 μέρες μακριά απ’ το σπιτάκι μας»: Ο σπαραγμός της γυναίκας του Βαλάντη

Η συνέχεια του μηνύματος της γυναίκας του 47χρονου Βαλάντη

Εμείς δεν είχαμε τίποτα εύκολο στη ζωή μας… Ο καθένας μας κουβαλούσε τα δικά του σημάδια και δεν τα κρύψαμε ποτέ.. Βουτήξαμε στα δύσκολα και τα κατακτήσαμε.. ΕΜΕΙΣ μάθαμε να τα λύνουμε τα πάντα με μια αγκαλιά και ένα φιλί και πως το ΜΑΖΙ σημαίνει να ηρεμεί ο ένας τον άλλον.. Να μετράμε «ανθρώπους» και «ανθρωπάκια» και να γελάμε.. Ήσουν η ισορροπία μου στη ζωή και η οικογένεια μας ο τρόπος μου να απαντάω στη ζωή πως δεν με τρομάζει πια.. γιατί ΕΣΥ θα τα έβαζες με ΟΛΟΥΣ αν χρειαζόταν για τα ΜΑΝΑΡΙΑ ΣΟΥ..

Το «ΦΕΥΓΙΟ» σου με γκρέμισε απ’ τον θρόνο που ΕΣΥ έφτιαξες για μένα και έπαψα να θεωρώ τους εαυτούς μας άτρωτους… Η απουσία σου είναι σιωπηρή και αμείλικτη.. Ευτυχώς ΕΜΕΊΣ οι δύο δεν αφήσαμε για αύριο τα Σ αγαπώ ..τα Συγγνώμη και τα Ευχαριστώ.. φρόντιζα να στα λέω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ… μέχρι και την στιγμή που ξεψύχησε στην αγκαλιά μου…Σου υπόσχομαι ότι η Μυρτώ σου θα είναι πάντα περήφανη για τον πατέρα της…ΑΝΤΙΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ…από μένα.. την κόρη σου…και τον γιο μου που τον θεωρούσες γιο σου».

Προτεινόμενα