Σήμερα είναι η μέρα που θα πω στο γιο μου ότι πεθαίνω από καρκίνο

Αληθινή ιστορία: «Σήμερα είναι η μέρα που θα πω στο γιο μου ότι πεθαίνω από καρκίνο»

Αληθινή ιστορία: «Σήμερα είναι η μέρα που θα πω στο γιο μου ότι πεθαίνω από καρκίνο»

Αληθινή Ιστορία: Η Dr. Nadia Chaudhri, μία μητέρα μοιράζεται την περιπέτεια υγείας της στο TWITTER.

Η μητέρα, που εργάζεται ως νευροεπιστήμονας, δεν έχει ακόμα πει την αλήθεια για την υγεία της, στο γιο της. Δυστυχώς το τέλος της ζωής της πλησιάζει, καθώς έχει χτυπηθεί από καρκίνο. Η άρρωστη μητέρα μας δείχνει τον τρόπο που μιλά στον γιο της για τον θάνατο της.

Το μήνυμα της άρρωστης μητέρας στον γιο της

«Σήμερα είναι η μέρα που θα πω στο γιο μου ότι πεθαίνω από καρκίνο. Φτάσαμε στο σημείο που πρέπει να το ακούσει από εμένα. Άφησα όλα μου τα δάκρυά να κυλήσουν, για να βρω το κουράγιο σήμερα το απόγευμα. Θα κλάψω τώρα γοερά, ώστε όταν έρθει η ώρα να μπορέσω να τον παρηγορήσω»

Αληθινή ιστορία: Μετά από τις συγκινητικές απαντήσεις του κοινού, έγραψε…

«Έχω συγκλονιστεί από τις απαντήσεις σας σε αυτό το tweet, το οποίο έγραψα κλαίγοντας στο κρεβάτι. Μιας και είστε εδώ, να σας πω ότι συγκεντρώνω χρήματα για να υποστηρίξω συναδέρφους μου που το έχουν ανάγκη. Θα χαιρόμουν πολύ αν με βοηθούσατε να πετύχω τον στόχο μου»

«Οι καρδιές μας ράγισαν. Κλάψαμε πολύ. Και μετά άρχισε η διαδικασία της επούλωσης. Ο γιος μου είναι γενναίος. Είναι φωτεινός. Όλα θα πάνε καλά. Και θα τον παρακολουθώ να μεγαλώνει από όπου κι αν βρίσκομαι. Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας»

«Είχα μια όμορφη μέρα. Διάβασα τόσα πολλά απ’ τα tweets σας και τα θερμά μηνύματά σας. Έπειτα ο ήλιος και το φεγγάρι μου με επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο. Έκανα έκπληξη στο γιο μου χαρίζοντάς του αυτά τα τέλεια τζάκετ (για να φορέσει μεγαλώνοντας)»

Αληθινή ιστορία: «Σήμερα είναι η μέρα που θα πω στο γιο μου ότι πεθαίνω από καρκίνο»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα