Σήμερα η κηδεία του 25χρονου Πάνου, συντετριμμένοι οι γονείς του: «Ήταν άγγελος, τον είχαμε υιοθετήσει 4 μηνών»

by Εύα Ζαχαριάδη

Βόλος: Αβάσταχτος ο πόνος των γονιών του 25χρονου Πάνου

Συγγενείς και φίλοι είναι συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του 25χρονου Πάνου, ο οποίος έφυγε από την ζωή έπειτα από σύγκρουση με τραυματισμένο αγριογούρουνο.

Ο πατέρας και η θεία του, μιλούν συγκλονισμένοι για έναν άγγελο, που όπως λένε πήγε στον ουρανό.

«4 μηνών. Αυτό ήταν τυχερό και άτυχο μαζί. Καλό παιδί ήταν, αγαπητό παιδί. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε. Με πολλή αγάπη. Δεν είχαμε πρόβλημα να το μεγαλώσουμε», λέει ο πατέρας του θύματος, στο Live News.

Σήμερα η κηδεία του 25χρονου Πάνου, συντετριμμένοι οι γονείς του: «Ήταν άγγελος, τον είχαμε υιοθετήσει 4 μηνών»

Βόλος: Πως συνέβη το τραγικό τροχαίο

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο Φαρσάλων – Βόλου, κοντά στις Μικροθήβες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη χτύπησε αγριογούρουνο που πετάχτηκε στον δρόμο και το έστειλε τραυματισμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκείνη την ώρα, περνούσε ο άτυχος οδηγός που δεν κατάφερε να το αποφύγει. Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητό του κατέληξε στο διαχωριστικό και ανατράπηκε. Ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος.

«Το αγριογούρουνο το χτύπησε άλλο αυτοκίνητο και εκείνη την ώρα πήγαινε ο γιος μου προς τον Βόλο, σε αντίθετη πορεία με το άλλο αυτοκίνητο. Δεν ήρθαν σε σύγκρουση με το άλλο αυτοκίνητο», λέει ο πατέρας του. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα. Οι διασώστες όμως δεν μπορούν να επαναφέρουν τον 25χρονο.

«Έκανε δεξιά ο ανιψιός μου, να το αποφύγει, αλλά εκεί μου είπαν υπάρχει ένα υψωματάκι, ένας σωλήνας, το οποίο το πέταξε το αυτοκίνητο και το έφερε τούμπες», λέει η θεία του.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου θα γίνει σήμερα 29 Νοεμβρίου στον Αλμυρό του Βόλου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo