Σήμερα το τελευταίο αντίο στην όμορφη μανούλα

by Maria Giannoutsou
Σήμερα το τελευταίο αντίο στην όμορφη μανούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, η οικογένεια ζητά απαντήσεις – Το χρονικό του θανάτου της

Ένα «πέπλο» θλίψης έχει καλύψει σήμερα την Πάτρα, τον τόπο που έμενε και εργαζόταν η κομμώτρια Χαρά Ιωαννίδη η οποία έφυγε αναπάντεχα από την ζωή μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση λιπώματος που έγινε στην Αθήνα.

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην γνωστή και αγαπημένη επαγγελματία στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο. Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί να γίνουν καταθέσεις υπέρ Κιβωτού της Αγάπης.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένοι και προβληματισμένοι και ζητούν εναγωνίως απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου.

Το χρονικό
Η 57χρονη κομμώτρια ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε αφαίρεση λιπώματος. Μετά το χειρουργείο, η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο. Όπως καταγγέλλει η κόρη της, μιλώντας στο flamis.gr, οι εξετάσεις της ήταν καθαρές, όμως φεύγοντας από το νοσοκομείο λιποθύμησε και η ίδια τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική. Από εκεί της έδωσαν εξιτήριο όμως η 57χρονη γύρισε στο σπίτι με πόνο στο στομάχι και φουσκάλες στα πόδια, λέει η κόρη της. Αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με περιπολικό, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην όμορφη μανούλα

«Πήγαμε με τη μητέρα μου σε κέντρο στη Γλυφάδα για αφαίρεση λιπώματος. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες. Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια. Και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα» ανέφερε η κόρη της μιλώντας στο τοπικό μέσο και πρόσθεσε:

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην όμορφη μανούλα

«Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου. Την συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε Νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου» κατήγγειλε η κόρη της κομμώτριας και περιέγραψε το τραγικό τέλος της μητέρας της:

«Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω κατά πάνω. Μάλιστα τη διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά ”έφυγε”» ανέφερε η ίδια.

Προτεινόμενα