Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο «ύστατο χαίρε»: Θρήνος για την 17χρονη τρίδυμη Ελένη που «έσβησε» στην άσφαλτο

17χρονη Ελένη: Σπαραγμός στο τελευταίο της αντίο

Θλίψη και θρήνος επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας μετά τις τραγικές ειδήσεις, όπου μια νέα κοπέλα μόλις 17 ετών έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Η Πάτρα βυθίστηκε στο πένθος αυτό το σαββατοκύριακο με τις τραγικές ειδήσεις της απώλειας της 17χρονης Ελένης Βεσκούκη που “‘εσβησε” στην άσφαλτο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μαμά της και της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκης που “έφυγε” από ανακοπή.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει με πόσο τραγικό τρόπο “‘εσβησε” το χαμόγελο της 17χρονης Ελένης. Απαρηγόρητα τα αδέρφια της την αποχαιρέτησαν σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Τα τρίδυμα αδέρφια χωρίστηκαν με το φευγιό της αδερφής τους και πλέον τα δίδυμα αγόρια, ο Ανδρέας και ο Αλέξανδρος, προσπαθούν να μαζέψουν τις δυνάμεις τους και να συνέλθουν.

Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια από την Καρυά Πετροχωρίου Αχαΐας. Η μητέρα των τρίδυμων παιδιών της οικογένειας, είχε πάει μαζί με 17χρονη Ελένη, στην Κάτω Αχαΐα για δουλειές.

Πως έγινε το τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή στην 17χρονη Ελένη

Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι τους, στη διασταύρωση με την Πατρών – Πύργου, παραμόνευε ο θάνατος. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα που εκινείτο επί της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Πάτρα. Η μητέρα διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπως και η κόρη της, η οποία όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η μαμά δεν έμαθε τον χαμό της κόρης καθώς νοσηλεύεται και δεν έδωσε το παρών στη κηδεία όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Μέχρι και σήμερα, η μητέρα της Αγγελική, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο δεν γνωρίζει ότι το κοριτσάκι της “έφυγε” από τη ζωή, με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Η θεία της 17χρονης Ελένης, μίλησε στο protothema.gr για τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια: “Είναι δύσκολες οι ώρες για την οικογένειά μας. Η μητέρα της Ελένης δεν γνωρίζει ότι “έφυγε” το κοριτσάκι της από τη ζωή γιατί δεν το επιτρέπει η κατάστασή της ακόμα για να το μάθει.Της έχουμε πει ότι βρίσκεται στην εντατική. Έχει άλλα δύο παιδιά η γυναίκα να μεγαλώσει και πρέπει να γίνει καλά. Πραγματικά, είναι δύσκολες οι ώρες“.

Το τελευταίο αντίο στην 17χρονη Ελένη από την οικογένεια της

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και βουβού πόνου, ο μπαμπας αγκαλιά με τα δίδυμα πια αδέρφια της Ελένης την αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά χθες το μεσημέρι στα Βεσκουκέικα, έξω από την Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με το pelop.gr μόνο η φωνή του πάτερα του Κωνσταντίνου Βεσκούκη, «έσκιζε» τον αέρα και ράγιζε τις καρδιές των εκατοντάδων που στέκονταν αμίλητοι έξω από το σπίτι του.

Μπορεί τα συλλυπητήρια να μην φέρουν άνεση και οι προσευχές να μην ανακουφίσουν τον πόνο για αυτή την απώλεια, καθώς οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια ενός αγγέλου.

Η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας σας προσφέρει τις σκέψεις, τις προσευχές και τις ευχές της σε αυτή τη στιγμή του σκοταδιού στη ζωή σας καθώς δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε πόσο λυπόμαστε για την απώλειά σας.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο