Σκλαβενίτης κορονοϊός: Κλείνει κατάστημα του Σκλαβενίτη μετά από κρούσμα – Σε ποια περιοχή εντοπίστηκε

Σκλαβενίτης κορονοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα

Σκλαβενίτης κορονοϊός: Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, το σωματείο ζητά να τεθεί άμεσα σε καραντίνα δύο εβδομάδων το σύνολο των εργαζομένων του συγκεκριμένου καταστήματος. Επίσης να πραγματοποιηθούν, με έξοδα της εταιρείας, τεστ για τον ιό σε όλο το προσωπικό του καταστήματος.

Σύμφωνα με τους ίδιους και κατόπιν επικοινωνίας που είχε μαζί τους το Typosthes, πρόκειται για κατάστημα που βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα στην οδό Ωραιοκάστρου, πίσω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης.

Το σωματείο που ενημερώθηκε για το θέμα χθες το βράδυ θα έχει σήμερα νέα επικοινωνία με την εταιρεία. Επικοινωνία σχετικά με τα αιτήματα που έχει θέσει. Επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνουν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους στο κατάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου Σκλαβενίτης στη Βόρεια Ελλάδα:
Όπως έγινε γνωστό παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε κατάστημα του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 24/08.

Όλο το προηγούμενο διάστημα της πανδημίας οι εργαζόμενοι στο Σκλαβενίτη, εργάστηκαν με αυταπάρνηση κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το Σωματείο, από την πρώτη στιγμή, μεταφέροντας την αγωνία των συναδέλφων, δε σταμάτησε να ζητά από Κράτος και εργοδοσία την παροχή μέσων προστασίας, την τήρηση όλων των υγειονομικών οδηγιών, τη λήψη κάθε απαραίτητου μέτρου για να μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς στη δουλειά μας, για να ξέρουμε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η υγεία η δική μας και των οικογενειών μας, που είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το κρούσμα κορονοϊού στο Σκλαβενίτη

Μετά απ’ αυτό το δυσάρεστο γεγονός και αφού ευχηθούμε περαστικά στον άνθρωπό μας, με γνώμονα τη υγεία όλων μας ζητάμε χωρίς «ναι μεν αλλά» και «αστερίσκους»:

– Να τεθεί άμεσα σε καραντίνα δύο εβδομάδων το σύνολο των εργαζομένων του συγκεκριμένου καταστήματος

– Να πραγματοποιηθούν, με έξοδα της εταιρείας, τεστ για τον ιό σε όλο το προσωπικό του καταστήματος

– Να διεξάγονται, όσο διαρκεί η πανδημία, δειγματοληπτικοί περιοδικοί έλεγχοι με ευθύνη και έξοδα της εταιρείας και στο υπόλοιπο προσωπικό πανελλαδικά

– Για όσο διάστημα διαρκεί η απουσία απ’ τη δουλειά των συναδέλφων που τίθενται σε καραντίνα να διασφαλίζονται πλήρως οι αποδοχές τους

Ακόμη όπως από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε, να καταβληθεί επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Επίσης να τηρούνται στο ακέραιο όλα τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.

Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι πάνω απ’ όλα.

Related posts

Ασταμάτητος ο Σκλαβενίτης: Ίσως ο καλύτερος Έλληνας εργοδότης «χρυσώνει» ξανά τους εργαζομένους του

Πουλάει ότι φαντάζεστε: Πελώριο το νέο υπερμάρκετ του Σκλαβενίτη που μόλις άνοιξε στην Αθήνα

Πάντα φροντίζει τους εργαζόμενους ο Σκλαβενίτης: Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί, οι αυξήσεις και τα επιδόματα

Με καφετέρεια, παιδότοπο ακόμα και τμήμα Ομορφιάς: Το νέο τεράστιο υπερμάρκετ του Σκλαβενίτη που μόλις άνοιξε στην Αθήνα

Ολυμπιακών διαστάσεων και τα έχει όλα: Αυτό είναι το νέο υπερμάρκετ του Σκλαβενίτη που μόλις άνοιξε στην Αθήνα

Αυξήσεις μισθών για 30.000 εργαζόμενους στο Σκλαβενίτη: Νέες παροχές και επιδόματα εκατομμυρίων στους υπαλλήλους του

Έρχεται νέος μποναμάς από τον Σκλαβενίτη: Αυξήσεις και παροχές σε 30.000 εργαζόμενους, οι δικαιούχοι και τα ποσά

Από το μηδέν στην απόλυτη επιτυχία: Η φτωχή οικογένεια Σκλαβενίτη που πήγε κόντρα στις πολυεθνικές και κατέκτησε την κορυφή

Κάνει πρεμιέρα σήμερα: Αυτό είναι το καλάθι του νοικοκυριού της Σκλαβενίτης