Σκλαβενίτης: Τοποθέτησαν ειδικά καρότσια για ΑμεΑ για να μην δυσκολεύονται στις αγορές τους

by Τόνια Τζαφέρη

Σκλαβενίτης: Τοποθέτησαν ειδικά καρότσια για ΑμεΑ

Σκλαβενίτης : Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο, τότε αυτό είναι το γεγονός πως έχουμε πολύ ακόμη δρόμο για ένα καλύτερο κόσμο. Πόσο μάλλον για έναν καλύτερο κόσμο για τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες. Οφείλουμε καθημερινά να κάνουμε τόσο εμείς, όσο και η πολιτεία, βήματα τα οποία θα μας πηγαίνουν μπροστά. Και θα κάνουν την ζωή όλων μας καλύτερη.

Κινήσεις που βάζουν πρώτα τον άνθρωπο, είναι οι αγαπημένες μας και πάντα χαιρόμαστε να γράφουμε για τέτοιες ενέργειες.

Αυτήν την φορά, τα Super Market Σκλαβενίτης έδειξαν ότι νοιάζονται για τον άνθρωπο. Η ευχάριστη είδηση της τοποθέτησης ειδικών καροτσιών για ΑΜΕΑ μας έκανε να χαμογελάσουμε και να ελπίζουμε ότι υπάρχει ανθρωπιά στον κόσμο.

Σκλαβενίτης: Τοποθέτησαν ειδικά καρότσια για ΑμεΑ

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που τόσα χρόνια έχει ξεχωρίσει για την πολιτική της απέναντι στους υπαλλήλους της αλλά και στο καταναλωτικό κοινό, έκανε πάλι την διαφορά.

Μας εξέπληξε ευχάριστα με το κοινωνικό της πρόσωπο. Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από χρήστη του Facebook έχει ήδη κάνει τον γύρο της Ελλάδας.

Σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας έχει τοποθετηθεί αναπηρικό αμαξίδιο με συρόμενο καρότσι που εφαρμόζουν μεταξύ τους. Με αποτέλεσμα τα ΑμεΑ να μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Σκλαβενίτης: Τοποθέτησαν ειδικά καρότσια για ΑμεΑ

Η πρωτοβουλία αρχίζει σιγά-σιγά να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

Από πλευράς μας θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία Σκλαβενίτης, η οποία καινοτομεί γι ακόμη μία φορά, με βάση τον άνθρωπο και όχι το συμφέρον.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα