Σκλαβενίτης: Βάζει όρια – Η νέα απόφαση που «πάγωσε» χιλιάδες καταναλωτές

by Εύα Ζαχαριάδη

Σκλαβενίτης: Η έκτακτη απόφαση που προκάλεσε μούδιασμα

Η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης αποφάσισε να βάλει πλαφόν στην αγορά κάποιων προϊόντων. Η απόφαση αυτή ισχύει μόνο για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μέχρι στιγμής.

Το πλαφόν αφορά ορισμένους κωδικούς αλεύρων, ηλιέλαιο και αραβοσιτέλαιο, στις αγορές λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης στα τέσσερα τεμάχια για ιδιωτικής ετικέτας και στα δύο τεμάχια για λευκή ζάχαρη σε στικς.

Σκλαβενίτης: Βάζει όρια – Η νέα απόφαση που «πάγωσε» χιλιάδες καταναλωτές

Θα μπει πλαφόν και στα φυσικά καταστήματα του Σκλαβενίτη;

Στην ερώτηση για το εάν πρόκειται να προχωρήσουν στην επιβολή ορίων αγοράς και στα φυσικά καταστήματα -σημειωτέον η Σκλαβενίτης αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα- στελέχη της εταιρείας επεσήμαναν στο newsme.gr ότι ακόμη δεν έχει αποφασισθεί κάτι τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη είναι η ανησυχία που προκαλείται από την έλλειψη σε κάποια προϊόντα, με το πρόβλημα πλέον να είναι ορατό στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Στα φυσικά πλέον καταστήματα των σούπερ μάρκετ, επεκτείνεται το μέτρο του πλαφόν αγοράς σε αλεύρι, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, ενώ πλέον στον κατάλογο των «προβληματικών» προϊόντων προστίθεται και η ζάχαρη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo