Σkοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος διάσημης Ελληνίδας δημοσιογράφου

by Paraskevi Nakou
Σkοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος διάσημης Ελληνίδας δημοσιογράφου

Ο Κωνσταντίνος Κατσάρας έχασε τη ζωή του σε ηλικία 32 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα χτες το μεσημέρι στον Βόλο.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ρήξη αορτής μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού 2ας Νοεμβρίου με Κουντουριώτου, στο κέντρο του Βόλου.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διακομίσθηκε, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, επί τέσσερις ώρες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ο αδικοχαμένος άνδρας ήταν γιος της δημοσιογράφου Ντίνας Παππά, ο οποίος αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με βαθμό 9,90.

Αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έπεσε με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και να χρειαστεί να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Βόλου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Παρασύρη και δολοφόνος του 20χρονου στην Κρήτη

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για το σημερινό μακελειό στην Κρήτη – Τον τελείωσε με 4 σφαίρες

Απολαυστικός κορμός με κρέμα λεμονιού, έτοιμος σε λίγα μόνο λεπτά ακόμα και για τις πιο αρχάριες

Όλοι νομίζουν ότι το πήρα από ζαχαροπλαστείο και όμως έφτιαξα αυτό το γλυκό εντελώς μόνη μου

Αν θέλεις ένα αφράτο και ιδιαίτερο κέικ, αυτό το κέικ ανανά με φιστίκι είναι ό,τι πρέπει.

Προτεινόμενα