Sky Express Ελλάδα: Αλλάζουν διά παντός οι αερομεταφορές στην Ελλάδα

Sky Express Ελλάδα: Η αεροπορική εταιρεία αποκτά έξι ολοκαίνουρια αεροσκάφη Airbus

Sky Express Ελλάδα: Η ελληνική εταιρία με τους γρηγορότερους ρυθμούς ανάπτυξης αλλάζει. Η Sky Express που ανήκει στον όμιλο IOGR ανακοίνωσε πως πρόκειται να αποκτήσει έξι νέα αεροσκάφη Airbus, τύπου Α320neo. Αυτή η αναβάθμιση γίνεται ως μία προσπάθεια να βελτιωθούν οι αερομεταφορές στην Ελλάδα. Τα νέα αεροσκάφη που θα ενταχθούν στο στόλο της Sky Express έχουν την πλέον χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση αλλά και τις πιο πρόσφατες τεχνικές προδιαγραφές.

Sky Express Ελλάδα: Νέα εποχή με έξι ολοκαίνουρια αεροσκάφη Airbus

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα αεροσκάφη της Sky Express Ελλάδας

Τα νέα αεροσκάφη πρόκειται να έχουν διαφορετική εμφάνιση και χρώματα με συμβολισμούς, δηλαδή το μπλε και το φούξια. Το μπλε, καθώς πρόκειται για μία ελληνική αεροπορική εταιρία που παρά την παγκόσμια κρίση μπόρεσε να αντέξει. Όχι μόνο αυτό, αλλά συνέβαλε ένθερμα στην ελληνική οικονομία και προώθησε την εξωστρέφεια της Ελλάδας. Το φούξια, γιατί ο χαρακτήρας της Sky Express είναι φιλικός, αισιόδοξος και δε γίνεται να μη συγκινήσει τον καθένα.

Πρόκειται να υπάρξουν 7 μπλε γραμμές για όλες τις μέρες της εβδομάδας, ενώ οι φούξια γραμμές θα είναι 8. Ο αριθμός 8 συμβολίζει το άπειρο και τον ουρανό καθώς και τις εμπειρίες τις οποίες πρόκειται να ζήσει ο επιβάτης της Sky Express.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν ήδη να κλείσουν τα εισιτήριά τους μιας και υπάρχει πληθώρα ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών.

Παράλληλα έως και το Μάρτιο του 2021, η χρήση των καινούριων αεροσκαφών αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, με πρόσθετες πτήσεις εσωτερικού. Οι πτήσεις θα επεκταθούν και στο εξωτερικό και θα είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες χιλιάδων επιβατών. Η Sky Express φροντίζει ώστε ο επιβάτης να έχει όσο το δυνατόν χαμηλότερες οικονομικές επιβαρύνσεις με τις υψηλότερες ποιοτικές υπηρεσίες.

Το βασικό επικοινωνιακό μήνυμα της Sky Express είναι: «Fly Every Day» και αυτό καλείστε να κάνετε προκειμένου να στηρίξετε την ελληνική αεροπορική εταιρία που προσφέρει πολλά στην αεροπλοϊα όλα αυτά τα χρόνια.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες