Sky Express: Η αεροπορική εταιρία μεταφέρει δωρεάν εμβόλια σε νησιά της χώρας

Sky Express: Η ελληνική αεροπορική εταιρία συμμετέχει ενεργά στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα

Sky Express: Στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα συμμετέχει η ελληνική αεροπορική εταιρία. Με τον δικό της τρόπο, φροντίζει για άλλη μία φορά να σταθεί κοντά στην πολιτεία. Καθώς προσφέρθηκε να μεταφέρει δωρεάν εμβόλια σε νησιά.

Με πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας μεταφέρονται εμβόλια σε Ζάκυνθο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κεφαλονιά, Κώ, Σύρο και Χίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας «Η αεροπορική εταιρία αισθάνεται υπερήφανη που συμμετέχει στη μεγάλη αυτή προσπάθεια και είναι έτοιμη να συνδράμει και στο μέλλον με όλες της τις δυνάμεις σε ό,τι της ζητηθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη θωράκιση από την πανδημία».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αεροπορική στέκεται δίπλα στην πολιτεία – Προσέφερε δωρεάν εισιτήρια σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό

Δωρεάν προσωπικά εισιτήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης προσέφερε η αεροπορική εταιρία. Τα δωρεάν εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα από τις 14 Δεκεμβρίου και θα έχουν διάρκεια ενός χρόνου. Τα εισιτήρια ισχύουν για 34 προορισμούς εσωτερικού.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία «Με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης. Και να τους συμπαρασταθούμε με τον δικό μας τρόπο αυτές τις δύσκολες στιγμές, προσφέροντάς τους δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό της επιλογής τους».

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό