Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος, δεν το καταλαβαίνω»

by Τόνια Τζαφέρη

Σμαράγδα Καρύδη: Ακόμη μια γνωστή ηθοποιός που ξεσπά κατά των αντιεμβολιαστών

Σμαράγδα Καρύδη: Είναι μια ακόμη από τους πολλούς, που δεν διστάζουν να εκφράσουν δημοσίως την άποψη τους. Σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα των εμβολίων, όπου έχει διχάσει την κοινωνία τόσο την Ελληνική, όσο και παγκοσμίως.

Η Σμαράγδα Καρύδη ανέφερε σε συνέντευξη της, πως η ίδια έχει εμβολιαστεί και είναι εναντίον των αρνητών του εμβολίου. Καθώς είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Σμαράγδα Καρύδη: Ακόμη μια γνωστή ηθοποιός που ξεσπά κατά των αντιεμβολιαστών

Πιο αναλυτικά, στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη. Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έντονη άρνηση, που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα εναντίον των εμβολίων και κυρίως αυτού του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός εξήγησε πως όχι μόνο εμβολιάστηκε αλλά είναι και κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Τόνισε πως παρ’ όλα αυτά καταλαβαίνει τους ανθρώπους που φοβούνται τις παρενέργειες, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθούμε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τους εμβολιασμούς

Συγκεκριμένα, είπε: «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε έναν χώρο, που θα είναι μόνο για εμβολιασμένους, κι εγώ εμβολιασμένη είμαι. Είμαι γενικά υπέρ των εμβολίων, όχι μόνο τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα, που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω ούτε γιατί έπρεπε να επιστρέψει η ιλαρά. Ήταν μία ασθένεια, που την είχαμε καταπολεμήσει. Η δική μου γενιά δεν το είχε αυτό. Από μικροί όλοι κάναμε όλα τα εμβόλια τα παιδικά. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

Πρόσθεσε επίσης, αναφερόμενη σε όσους έχουν τις επιφυλάξεις τους για το εμβόλιο του κορωνοϊού: «Καταλαβαίνω τους ανθρώπους, που έχουν φοβία. Φοβούνται τις παρενέργειες. Κι εγώ φοβάμαι τις παρενέργειες, δεν το έχω εύκολο, αλλά είναι ο μόνο τρόπος να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε τους γύρω μας, ώστε να ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo