Σοκ στη Λάρισα: Κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα στη Λάρισα – Έκλεψαν 4.000 ευρώ

Σοκ στη Λάρισα: Ο ένας από τους δύο δράστες της ληστείας συνελήφθη

Σοκ στη Λάρισα: Ληστεία αλά Χόλυγουντ έλαβε χώρα στην πόλη της Λάρισας πρόσφατα. Τη Δευτέρα 12 Απριλίου, δύο ημεδαποί επιβαίνοντες σε δύο οχήματα, εμπόδισαν ένα όχημα και το ακινητοποίησαν. Στο εν λόγω όχημα επέβαινε ένας άνδρας, στον οποίο οι δράστες άσκησαν σωματική βία ενώ προκάλεσαν επίσης φθορές στο αυτοκίνητό του.

Από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ. Χθες Τρίτη 13 Απριλίου, συνελήφθη ο ένας ημεδαπός στον Τύρναβο από ατσυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Ο δράστης κατηγορείται για ληστεία, σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στη δικογραφία, περιλαμβάνεται και ο ημεδαπός συνεργός του με τις κατηγορίες για σωματική εξύβριση και βλάβη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ την προανάκριση διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Κιλελέρ.

Πέρα από την κινηματογραφική ληστεία στην πόλη της Λάρισας, στην Κόρινθο σκύλος επιτέθηκε σε ένα 8χρονο αγόρι

Θρίλερ έχει ξεσπάσει στην Κόρινθο με την άγρια επίθεση ενός αδέσποτου σκύλου σε 8χρονο αγοράκι. Το παιδί έπαιζε με τους φίλους τους σε πλατείας της Κορίνθου, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο. Ο σκύλος δάγκωσε το παιδί στο πρόσωπο και αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ωστόσο, τα τραύματά του ήταν βαριά και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη