Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός 73χρονος – Υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου και κόπηκε το ρεύμα

Σοκ στην Εύβοια: Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό σήμερα μέσα σε λίγες ώρες στην Εύβοια

Σοκ στην Εύβοια: Δεύτερος νεκρός στην Εύβοια μόλις μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια». Πρόκειται για έναν 73χρονο ηλικιωμένο στο χωριό Μουρτιάς Ελυμνίων της Εύβοιας. Ο ηλικιωμένος υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου, καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Ωστόσο, κάποια στιγμή το ρεύμα διακόπηκε, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Μάλιστα πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό στην Εύβοια, καθώς λίγες ώρες πριν για τον ακριβώς ίδιο λόγο πέθανε ένας 80χρονος άνδρας στο χωριό Τρούπι. Ο 80χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι και χρησιμοποιούσε μπουκάλα οξυγόνου. Αφού διακόπηκε αιφνίδια το ρεύμα, δεν μπορούσε να κάνει χρήση της μπουκάλας οξυγόνου, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πέρα από τους δύο θανάτους σε περιοχές της Εύβοιας λόγω κακοκαιρίας, ένας ακόμα άνδρας πέθανε το πρωί στην Κρήτη

Ένας 56χρονος έχασε αιφνίδια τη ζωή του νωρίς το πρωί στην Κρήτη. Ο 56χρονος άνδρας πήγε στο ποιμνιοστάσιό του να ταΐσει τα ζώα του μαζί με το γιο του. Ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις του. Ο γιος του κάλεσε αμέσως βοήθεια, ωστόσο η περιοχή ήταν δύσβατη και δεν μπόρεσαν να φτάσουν εγκαίρως.

Ο άτυχος νέος άνδρας πέθανε μπροστά στα μάτια του γιου του.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο