Σοκ στην Κεφαλονιά: 35χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε νεκρός στο Αργοστόλι

Σοκ στην Κεφαλονιά: Τον νεκρό 35χρονο εντόπισαν περαστικοί σήμερα το πρωί

Σοκ στην Κεφαλονιά: Ένας 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από περαστικούς στην Γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι. Πρόκειται για 35χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής τον οποίο εντόπισαν περαστικοί στις 08:00 το πρωί.

Οι περαστικοί έκαναν τον πρωινό τους περίπατο και τον εντόπισαν νεκρό στη γέφυρα που ενώνει το Αργοστόλι με την απέναντι όχθη. Ο 35χρονος επέπλεε στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς. Συνέδραμε επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και το ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος 35χρονος ανασύρθηκε νεκρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πράγματι ο θάνατός του. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή έτσι ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Πέρα από το σοκ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, νεκρή εντοπίστηκε και μία γυναίκα στον Ισθμό της Κορίνθου

Νεκρή εντοπίστηκε μία 75χρονη γυναίκα στον Ισθμό της Κορίνθου χθες το απόγευμα. Την 75χρονη γυναίκα εντόπισαν περαστικοί να επιπλέει εντός του καναλιού. Στο σημείο κλήθηκε αμέσως το Λιμενικό. Πρόκειται για την 75χρονη Π.Κ. η οποία ήταν κάτοικος Αγίων Θεοδώρων. Η προανάκριση διενεργείται ήδη, ενώ αναμένεται επίσης η νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Αυτή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 75χρονης γυναίκας.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη