Σοκ στην Κρήτη: Απίστευτη καταγγελία – Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε γυναίκα μετά το χειρουργείο

Σοκ στην Κρήτη: Τι καταγγέλει η γυναίκα στην οποία συνέβη αυτό το απαράδεκτο γεγονός

Σοκ στην Κρήτη: Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο για ζήτημα γυναικολογικής φύσεως, αισθανόταν αφόρητους πόνους μετά το χειρουργείο. Οι πόνοι επέμεναν για μήνες και τελικά 5 μήνες μετά το χειρουργείο, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό της είχαν μείνει 15 γάζες!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του μαιευτήρα-γυναικολόγου και κάθε άλλου συνυπεύθυνου. Όπως δήλωσε στο cretalive.gr, ο δικηγόρος της καταγγέλουσας η μήνηση που υποβλήθηκε αφορά στο αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια. «Από πρόσωπο το οποίο όφειλε λόγω του επαγγέλματος του να επιδείξει ιδιαίτερη επιμέλεια. Και προσοχή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του (ιατρική πράξη). Περιγράφεται ότι μετά την πρώτη προγραμματισμένη επέμβαση η καθημερινότητα της έγινε μαρτυρική και η υγεία της χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Χρειάστηκε να πάει δύο φορές σε Κέντρο Υγείας, να επισκεφθεί ιδιώτες γιατρούς και ιδιωτική κλινική, να κάνει αλλεπάλληλες εξετάσεις μέχρι που τελικά εντοπίστηκαν οι… γάζες».

Σοκ στην Κρήτη: Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε γυναίκα μετά το χειρουργείο

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν συνολικά 15 γάζες από την άτυχη γυναίκα σε χωριό της Κρήτης

Όπως πρόσθεσε ακόμα ο δικηγόρος της καταγγέλουσας κ. Λιπαράκης «Η εντολέας μου υπέβαλε μήνυση σε βάρος γιατρού-γυναικολόγου διότι σε χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε από τον μηνυόμενο και την ιατρική του ομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο. «Ξέχασε» να αφαιρέσει τις ιατρικές γάζες γεγονός που δυστυχώς έχει προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία της. Βιώνει μια μαρτυρική καθημερινότητα με ιδιαίτερη ψυχική επιβάρυνση λόγω της κατάστασης της υγείας της» δήλωσε. Πλέον αναμένεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρμόδιες Αρχές».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα