Σοκ στην Πιερία: Συνελήφθη διευθυντής Δημοτικού για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Σοκ στην Πιερία: Τον μήνυσε 28χρονη για πράξη που έγινε πριν από 14 χρόνια

Σοκ στην Πιερία: Φρίκη με την είδηση ότι Διευθυντής Δημοτικού σχολείου της Πιερίας κακοποίησε σεξουαλικά μία ανήλικη κοπέλα. Ο δάσκαλος συνελήφθη μετά από σχετική μήνυση 28χρονης γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση που συνέβη 14 χρόνια πριν.

Ο δάσκαλος δεν κατηγορείται μόνο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου αλλά και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα στο υλικό, εντοπίστηκε και η σήμερα 28χρονη μηνύτρια. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται μέχρι να δώσει την απολογία του στον ανακριτή.

Στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, περιλαμβάνονται η ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, η κατάχρηση σε ασέλγεια. Αλλά και η κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο δάσκαλος είναι εν ενεργεία σήμερα και η μηνύτρια δεν ήταν μαθήτριά του, αλλά συγγενικό πρόσωπο!

Σοκ στην Πιερία: Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική κακοποίηση

Πέρα από το σοκ σε σχολείο της Πιερίας, συνεγαρμός σήμανε στην Κυψέλη με την απόδραση κρατουμένου

Ένας 20χρονος Έλληνας απέδρασε αιφνίδια από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. Ο 20χρονος είχε συλληθεί για κλοπές. Με το πρόσχημα ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα, χτύπησε με δύναμη τον αστυνομικό που τον συνόδευε και κατάφερε να δραπετεύσει. Ο 20χρονος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε. Στόχος είναι να εντοπιστεί και να συλληφθεί εκ νέου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα