Σοκ στον Γέρακα: 67χρονος επιχειρηματίας βασανίστηκε από ληστές – Όμηρος ο γείτονάς του

Σοκ στον Γέρακα: 67χρονος επιχειρηματίας βασανίστηκε από ληστές – Όμηρος ο γείτονάς του

Σοκ στον Γέρακα: Ο 67χρονος έπεσε για δεύτερη φορά θύμα των ίδιων ληστών

Σοκ στον Γέρακα: Ένα θρίλερ έζησε ένας 67χρονος επιχειρηματίας στον Γέρακα μετά από τα βάσανα που πέρασε από δύο ληστές. Το πρωί της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 07:15, ενώ ο 67χρονος έφευγε από το σπίτι για τη δουλειά. Οι ληστές του είχαν στήσει ενέδρα και επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την αναφορά της ΕΛΑΣ «δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα για να αναχωρήσει για το κατάστημά του. Και με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασαν 6.500 ευρώ μετρητά. Τρία ρολόγια εκ των οποίων το ένα χρυσό, μία χρυσή αλυσίδα λαιμού και έναν σταυρό. Οι δράστες έφεραν αθλητική περιβολή, φορούσαν σκούφους και μάσκες προσώπου, ο ένας εξ αυτών μιλούσε ελληνικά. Ήταν αδύνατοι και είχαν ύψος 1,80 και 1,85 περίπου αντίστοιχα. Πριν την αποχώρησή τους έδεσαν τα χέρια του παθόντα με καλώδιο που παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.».

Μάλιστα ο ένας ληστής είπε στον άλλο «Φέρε κάτι να τον δέσουμε» και έτσι ο ένας ληστής ξήλωσε ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα. Και απέσπασε το καλώδιο, το οποίο έδωσε στον άλλο ληστή για να δέσει τον επιχειρηματία.

Σοκ στον Γέρακα: 67χρονος επιχειρηματίας βασανίστηκε από ληστές – Όμηρος ο γείτονάς του

Οι ληστές που επιτέθηκαν σε επιχειρηματία στον Γέρακα, κράτησαν όμηρο και τον 45χρονο γείτονά του

Στον ακριβώς επάνω όροφο από το σπίτι του 67χρονου επιχειρηματία, διέμενε ένας 45χρονος άνδρας. Οι ληστές τον κράτησαν όμηρο ώστε να μην μπορεί να καλέσει την αστυνομία. Ο 45χρονος οδηγήθηκε με τη βία στο σπίτι του 67χρονυο, όπου και παρέμεινε μέχρι να αποχωρήσουν οι ληστές.

Τελικά οι δράστες έφυγαν και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβησαν στο σπίτι του 67χρονου και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα ληστείας. Πέρσι είχε δεχτεί επίθεση στον χώρο εργασίας του, με κακοποιούς να τον δένουν με πλαστικές χειροπέδες και να τον ληστεύουν με την απειλή χρήσης τέιζερ.

Προτεινόμενα