Σοκαριστικό περιστατικό στο αεροδρόμιο της Σκιάθου: Τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους

Σκιάθος: Νέο ατύχημα στο αεροδρόμιο του νησιού

Σε απόσταση αναπνοής από παραλία βρίσκεται το αεροδρόμιο της Σκιάθου, το οποίο ναι μεν προκαλεί ένα εντυπωσιακό θέαμα με τις προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων, ωστόσο υπάρχουν και πολλά ατυχήματα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου.

Νέο ατύχημα, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου όπου, καθημερινά, πολλοί τουρίστες, αλλά και ντόπιοι, καταγράφουν σε βίντεο και εικόνες τις εντυπωσιακές προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών σε πολύ χαμηλό ύψος.

Τι ακριβώς συνέβη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Αυτή τη φορά, εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, μια Βρετανίδα υπήκοος, 61 ετών, έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα διακομίσθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από την Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στις 15.30 εισήχθη σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου

Να σημειωθεί πως, στις 19 Ιουνίου, σε αντίστοιχο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ελαφρά, κατά τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα