Σόμπολος: «Μην μας κάνει εντύπωση που αυξήθηκαν οι followers του 33χρονου. Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες δέχονται ένα τσουβάλι με γράμματα θαυμασμού»

by Τόνια Τζαφέρη

Σόμπολος: “Ο άνθρωπος είναι περίεργος και ανώμαλος”

Σόμπολος: Είναι ένας από τους αστυνομικούς που έχει ασχοληθεί με τα πιο σκληρά εγκλήματα που έχουν περάσει από την ιστορία της χώρας. Το βιβλίου του με τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες, έχει πουλήσει πολλά αντίτυπα. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί στην υπόθεση δολοφονίας των Γλυκών Νερών. Σχετικά με τον τρόπο που έδρασε ο πιλότος αλλά και το προφίλ του. Το οποίο χαρακτήρισε ως ανώμαλο και περίεργο ( το μόνο σίγουρο).

Σόμπολος: "Ο άνθρωπος είναι περίεργος και ανώμαλος"

Σε εκπομπή μίλησε λοιπόν ο πολύπειρος αστυνομικός συντάκτης, Πάνος Σόμπολος, για το θέμα των ημερών, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Σόμπολου:

«Τα ζευγάρια δεν έχουν μόνο χαρές, καθώς στην πορεία της ζωής υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει και η λέξη “χωρισμός”. Δεν μπορούμε να φτάνουμε στα άκρα για να μη χωρίσουμε».

«Κανένας από τους κατοίκους της Αλοννήσου, μέχρι προχθές, δεν είχε αναφέρει ότι το ζευγάρι τσακωνόταν. Και ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους. Όλοι μιλούσαν για ένα ζευγάρι αγαπημένο. Τώρα αποκαλύπτεται ότι είχαν διαφορές».

«Δεν νομίζω ότι ήταν έγκλημα που διαπράχθηκε εν βρασμό ψυχικής ορμής. Έχουμε άριστη σκηνοθεσία και άριστη ηθοποιία, έπαιξε τέλεια το ρόλο του. Βέβαια, τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Επόμενο είναι ότι μία μέρα θα εξιχνιαστεί κάθε έγκλημα», ανέφερε.

Σόμπολος: "Ο άνθρωπος είναι περίεργος και ανώμαλος"

«Τις πρώτες μέρες πιστεύαμε όλοι ότι είχαμε εισβολή των ληστών. Στοιχεία του τύπου ότι το σκυλί δεν γάβγισε-επειδή το έπνιξε το ίδιο το αφεντικό του- ή ότι το παράθυρο του υπογείου δεν ήταν παραβιασμένο, ήταν σοβαρές υπόνοιες ότι δεν πάει κάτι καλά», σχολίασε.

«Μην μας κάνει εντύπωση που αυξήθηκαν οι followers του 33χρονου πιλότου. Ξέρετε πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω μέσα στο βιβλίο μου; Μέχρι και οι μεγαλύτεροι εγκληματίες, δέχονται ένα τσουβάλι με γράμματα θαυμασμού. Ο άνθρωπος είναι περίεργος και ανώμαλος», συμπλήρωσε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν