Σούπερ Μάρκετ – Ωράριο Κυριακής: Ανοιχτά μαγαζιά με click away – Δείτε τι ώρα κλείνουν σούπερ μάρκετ και μαγαζιά

by Αντώνης Βαλμάς

Σούπερ Μάρκετ – Ωράριο Κυριακής: Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τα μαγαζιά με click away στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου

Σούπερ Μάρκετ – Ωράριο Κυριακής: Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, είναι ανοιχτά σήμερα, 20 Δεκεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ. Αλλά και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις μέσω «παράδοσης εκτός» (click away). Να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα. Παράλληλα προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων.

Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

Ειδικότερα, σχετικά με το ωράριο λειτουργίας, ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ πήραν την απόφαση να μην λειτουργήσουν. Ωστόσο για όσα καταστήματα λειτουργήσουν, κάποια θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα. Ενώ άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σούπερ Μάρκετ - Ωράριο Κυριακής: Ανοιχτά μαγαζιά σήμερα 20/12

Να επισημανθεί ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα για «παράδοση εκτός», αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

Εξαιρούνται από το μέτρο του click away, φυσικά, οι περιοχές όπου έχουν τεθεί σε αυστηρό lockdown, δηλαδή η Δυτική Αττική και η Κοζάνη.

Τέλος, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα