Σούπερμαρκετ: Έντονες συζητήσεις για είσοδο μόνο με μοριακό τεστ ή αρνητικό self test για τους ανεμβολίαστους

by Τόνια Τζαφέρη

Σούπερμαρκετ: Δηλώσεις και σκέψεις που προκαλούν αντιδράσεις

Σούπερμαρκετ: Μέχρι και στα σούπερ μάρκετ, αναμένεται να γίνει υποχρεωτικό το αρνητικό pcr ή self test για την είσοδο. Το παραπάνω ισχύει φυσικά μόνο για τους ανεμβολίαστους. Μια απόφαση που έχει δυσαρεστήσει και προκαλέσει την οργή πολλών ανεμβολίαστων πολιτών.

Κατά τη νέα πρόταση, όσοι πολίτες θέλουν να εισέλθουν σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα λιανεμπορίου και πώλησης πάσης φύσεως τροφίμων. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό pcr ή self test.

Στο τραπέζι είναι η νέα σκληρή πρόταση από τους ειδικούς και δεν αποκλείεται τελικά, εφόσον η επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα είναι ανάλογη. Η κυβέρνηση να την εφαρμόσει και έτσι μόνο οι εμβολιασμένοι να μπαίνουν ελεύθερα στους παραπάνω χώρους.

Σούπερμαρκετ: Δηλώσεις και σκέψεις που προκαλούν αντιδράσεις

Σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Γώγο «αν δεν εμβολιαστούμε δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να συγχρωτιζόμαστε στα σούπερ μάρκετ. Θα πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία ελέγχου». Ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το στίγμα λέγοντας ότι «όσοι εμβολιάστηκαν έκαναν το χρέος τους προς την πολιτεία».

Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα γίνει άρση περιορισμών για τους εμβολιασμένους και από εκεί και πέρα θα υπάρχει το αυτονόητο στο testing των μη εμβολιασμένων» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα