Σοβαρό ατύχημα για τον Trannos: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα ο γνωστός τράπερ

Trannos: Νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ο δημοφιλής τράπερ είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του. Νοσηλευέται μετά από το ατύχημα και αναγκαστικά ακυρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις του.

Τυχερός μέσα στην… ατυχία του στάθηκε ο γνωστός τράπερ Trannos  ο οποίος ενεπλάκη χθες νωρίς το βράδυ σε τροχαίο ατύχημα. Την ίδια ημέρα που πριν ένα χρόνο ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο νεαρός περφόμερ βγήκε ζωντανός από το ατύχημα που είχε με το jeep του.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε από νωρίς ο μάνατζέρ του, ο Trannos νοσηλεύεται σε κλινική στο Φάληρο μετά το ατύχημά του, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκαν όλες οι επερχόμενες εμφανίσεις του.

Trannos: Η επίσημη ανακοίνωση για το τροχαίο και τις εμφανίσεις του

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε η ανάρτηση του μάνατζερ.

Η παρανόηση με το τροχαίο στη Βουλιαγμένης

Πολλοί έσπευσαν να συσχετίσουν την καραμπόλα τριών οχημάτων που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με το ατύχημα του Trannos, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ατύχημα του νεαρού τράπερ έγινε πιο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, ενώ σε επικοινωνία του protothema.gr με τον μάνατζερ του καλλιτέχνη επιβεβαιώθηκε πως το ατύχημα δεν συνέβη στη Βούλα. Ως εκ τούτου πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στη Βουλιαγμένης,  η καραμπόλα έγινε όταν ο πρώτος οδηγός, κινούμενος στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και συγκρούστηκε με τα άλλα δύο οχήματα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα όχημα αναποδογύρισε ενώ η μηχανή του δεύτερου ΙΧ πετάχτηκε στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας που διέκοψαν την κυκλοφορία και 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν μετά από μια ώρα να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς και τους επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά ενώ δύο γυναίκες που βγήκαν από το αμάξι το οποίο ντεραπάρισε μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένες.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα