Σπαραγμός για τον πατέρα της Ελπίδας που χάθηκε στα Τέμπη: «Έφτιαξα μόνος μου τον τάφο του παιδιού μου»

Τέμπη: Ράγισε καρδιές ο πατέρας της Ελπίδας

Ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα μίλησε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει ο ίδιος και η οικογένεια του μετά τον θάνατο της κόρης του στη πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Συντετριμμένος ο κ. Χρήστος έπειτα από την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα στα Τέμπη, μίλησε για την 28χρονη φοιτήτρια που όπως είπε χαρακτηριστικά έχτισε μόνος του τον τάφο της.

«Τώρα αρχίζει ο ουσιαστικός πόνος της απώλειας της κόρης μου», ανέφερε αρχικά ο τραγικός πατέρας.

«Δεν θα φύγει καθόλου από τη μνήμη μας, έχει αφήσει τέτοιο έργο πίσω της…Μου έρχεται κρίμα που ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, να ανοίξει, να ανθίσει. Δυστυχώς το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο βίαια. Αν μπορούσε κάποια στιγμή να μου έλεγε κάτι – επειδή την ξέρω ως κόρη– θα μου έλεγε “ πατέρα, να είσαι υπερήφανος για εμένα», δήλωσε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια.

Ο πατέρας της Ελπίδας για την ζωή μετά τη τραγωδία στα Τέμπη

Από εδώ και πέρα όπως δήλωσε θα εξακολουθεί να ασχολείται με τα μελίσσια, όπου εκεί θα πηγαίνει για να ξεσπά: «Θα πηγαίνω στα μελίσσια, στις μέλισσές μου, εκεί θα βγάζω μια κραυγή, εκεί θα συνεχίσω την απασχόλησή μου με τις μέλισσες και η ζωή συνεχίζεται».

«Έφτιαξα μόνος μου τον τάφο του παιδιού μου. Είναι κυβιστικού τύπου όπως θα ήθελε», κατέληξε λέγοντας.

Από την πλευρά του ο αδερφός της Ελπίδας, τόνισε πως ακόμα δεν είναι δυνατό να συνειδητοποιήσει η οικογένεια του τι ακριβώς έχει συμβεί: « Ήδη 40 μέρες και κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καταλάβουμε ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά μας. Δεν κοιμόμαστε τα βράδια, στριφογυρνάμε τη μια κλαίμε την άλλη θα γελάσουμε για δευτερόλεπτα, μετά ξανά τα ίδια… δεν ξεπερνιέται αυτό».

Related posts

«Έκανα παιδί στα 45, το κοιτάζω και λέω, Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια»: Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος σκηνοθέτης

Nέα μεγάλη φωτιά τώρα διπλά σε σπίτια – Συναγερμός στην Πυροσβεστική