Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 35χρονη που κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στο 2χρονο παιδί της – Αφήνει πίσω της 3 παιδιά

35χρονη: Το νησί της Ρόδου βυθισμένο στην θλίψη

Μια μητέρα τριών παιδιών και μόλις 35 ετών έχασε ξαφνικά την ζωή της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού της.

Στο πένθος βυθίστηκε το νησί της Ρόδου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της 35χρονης Ελευθερίας Μουρσελλά μητέρας 3 παιδιών, ηλικίας 2 χρονών και δίδυμα 10 μηνών. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον αιφνίδιο και συνάμα τραγικό θάνατο της νεαρής μητέρας μέσα στο σπίτι της μπροστά στο 2χρονο παιδί της.

Σήμερα, στις 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία. Συγγενείς και φίλοι σπεύδουν  για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη τους  Ελευθερία. Κρατώντας λευκά λουλούδια και με δάκρυα στα μάτια αδυνατούν να πιστέψουν το ξαφνικό φευγιό της.

Με βουβό πόνο και ένα τεράστιο “γιατί” συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γλυκιά Ελευθερία έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …

Πως ακριβώς έχασε την ζωή της η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών

Προχθές το μεσημέρι η μητέρα κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και μεταφέρθηκε  εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών να την σώσουν, υπέκυψε.

Σε μαζική πνευμονική αιμορραγία, αγνώστου αιτιολογίας, οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της κατόπιν νεκροψίας. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας (χολοκυστεκτομή) στο νοσοκομείο Ρόδου.

Για την υπόθεση, χθες εξέδωσε ανακοίνωση και η διοίκηση του νοσοκομείου της Ρόδου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Την 28η Σεπτεμβρίου 2022 διεκομίσθη στο Γ.Ν. Ρόδου στις 14:53 η ασθενής Μ.Ε. 35 ετών, άσφυγμη, κυανωτική, χωρίς πίεση, με μυδρίαση. Έγινε αμέσως προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και εκλήθησαν άμεσα ο εφημερεύων καρδιολόγος και αναισθησιολόγος.

Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο της Ρόδου για τον θάνατο της 35χρονης

Για την υπόθεση, χθες εξέδωσε ανακοίνωση και η διοίκηση του νοσοκομείου της Ρόδου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Την 28η Σεπτεμβρίου 2022 διεκομίσθη στο Γ.Ν. Ρόδου στις 14:53 η ασθενής Μ.Ε. 35 ετών, άσφυγμη, κυανωτική, χωρίς πίεση, με μυδρίαση. Έγινε αμέσως προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και εκλήθησαν άμεσα ο εφημερεύων καρδιολόγος και αναισθησιολόγος.

Η ασθενής διασωληνώθηκε, δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, η ασθενής δεν επανήλθε. Σήμερον την 29η Σεπτεμβρίου 2022 διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, παρουσία ιατροδικαστή – τεχνικού συμβούλου της οικογενείας.

Τα αποτελέσματα αυτής αναμένονται. Εκφράζουμε τη λύπη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Εκ της Διοικήσεως».

Ο δικηγόρος της 35χρονης έκανε μήνυση κατα παντός υπευθύνου

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Τρίτης, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας προέβη στην κατάθεση μήνυσης κατά του γιατρού του νοσοκομείου που εγχείρισε την 35χρονη μητέρα στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

Έτσι πλέον το όλο θέμα έχει τεθεί και στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών οι οποίοι καλούνται να διερευνήσουν αν και εφόσον υπάρχουν ευθύνες για το θάνατο της 35χρονης και να αποδοθούν.

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο