Ο Μίμης Δομάζος κηδεύτηκε σήμερα, Δευτέρα, σε κλίμα συγκίνησης, με τραγικές φιγούρες τις κόρες και τη σύζυγό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.
Στην τελευταία του “κατοικία” ο Μίμης Δομάζος
Ειδικότερα, σήμερα, στις 9 το πρωί, στη Μητρόπολη Αθηνών, η σορός του στρατηγού του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος “έφυγε” σε ηλικία 83 ετών, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.
Το τελευταίο αντίο είπαν και οι τρεις κόρες του, Ευαγγελία και Ράνια, από τον γάμο του με τη Βίκυ Μοσχολιού και η Πόπη Δομάζου από τον γάμο με την Ηώ Θεοδώρου.
“Λύγισε” η κόρη του Μίμη Δομάζου
Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρήκε την Ευαγγελία Δομάζου να κλαίει με λυγμούς.
«Έφυγες γρήγορα από κοντά μας. Ήσουν τόσο γρήγορος και ανυπόμονος, όπως και μέσα στα γήπεδα, όπως έλεγες ότι η ζωή σου ήταν το ποδόσφαιρο. Μόνο που εμείς σε θέλαμε και άλλο κοντά μας. Δεν πειράζει. Καλό δρόμο εκεί ψηλά και καλή αντάμωση με τη μαμά. Αντίο αγαπημένε μας μπαμπά» υπογράμμισαν οι κόρες του, τη μέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρα τους.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, η γυναίκα της ζωής του, Ηώ Θεοδώρου, με την κόρη της, Πόπη Δομάζου, κατέφτασαν στη Μητρόπολη Αθηνών, ιδιαίτερα συγκινημένες και κρατώντας η μία την άλλη, μπήκαν μέσα στην εκκλησία.