Σπαράζει καρδιές η μητέρα 21χρονου που ξεψύχησε από ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε δομή ΑμεΑ: «Μου στέρησαν τη μυρωδιά του Πάρη, μόνο αυτό ήθελα»

by Εύα Ζαχαριάδη

Θεσσαλονίκη: Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του 21χρονου, στο μικροσκόπιο η δομή

Πριν από ένα χρόνο ο 21χρονος Πάρης που βρισκόταν σε ίδρυμα της Θεσσαλονίκης, έφυγε από την ζωή μετά από ξυοδαρμό που υπέστη από υπάλληλο της δομής. Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες, οι καταγγελίες για την συγκεκριμένη δομή ολοένα και πληθαίνουν καθώς γίνεται λόγος και για άλλους ξυλοδαρμούς και απόπειρες απόκρυψης θανάτων.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η μητέρα του Πάρη για το γεγονός του θανάτου του παιδιού της: «Θα δεχόμουνα την απώλεια του παιδιού μου, αν έφευγε από παθολογικά αίτια αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο…. Μου στέρησαν τη μυρωδιά του, μου τη στέρησαν μόνο αυτό ήθελα… Είναι ο χρόνος του, αλλά τώρα για μένα δεν έχει σημασία τίποτα, μόνο να ηρεμήσει η ψυχούλα του και να μη συμβεί σε κανένα άλλο παιδί».

Σπαράζει καρδιές η μητέρα 21χρονου που ξεψύχησε από ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε δομή ΑμεΑ: «Μου στέρησαν τη μυρωδιά του Πάρη, μόνο αυτό ήθελα»

Όπως αποκαλύφθηκε, ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε από υπάλληλο της δομής: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος υποτίθεται με νοημοσύνη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί ανυπεράσπιστο».

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να αποκρύψουν την αιτία του θανάτου του 21χρονου

Οι γονείς καταγγέλλουν πως το ίδρυμα επιχείρησε να αποκρύψει την πραγματική αιτία θανάτου του παιδιού τους.

Η μητέρα αναφέρει συγκεκριμένα πως τους είχαν ενημερώσει ψευδώς για την κατάσταση υγείας του γιου τους. «Ψευδή ενημέρωση, ότι ο Πάρης μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Παπανικολάου γιατί ένας άλλος περιθαλπόμενος τον χτύπησε στο κεφάλι με παντόφλα και τον πήγαν εκεί για προληπτικές εξετάσεις και μην ανησυχείτε, ήταν οι λέξεις τους… Και μετά από 24 ώρες ενημέρωσαν τον σύζυγό μου ότι ο Πάρης έφυγε από τη ζωή».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo