Δεν εστάλησαν τρόφιμα από τον Σκλαβενίτη σε 65χρονη που έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Αρχικά είχαμε δημοσιεύσει τα εξής:

Ηλικιωμένη: Έχει λόγους να χαμογελά ξανά

Την ευκαιρία με την ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα, άρπαξε η αλυσίδα Σκλαβενίτης, προκειμένου να την βοηθήσει και να της προσφέρει τρόφιμα και ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Ο Σκλαβενίτης γέμισε με τρόφιμα το σπίτι που ζει η γιαγιά, η οποία έκλεψε κρέας από τα Lidl, με τους χρήστες του Twitter για μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εν λόγω αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Πανικός δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο χθες, Πέμπτη, με το κατάστημα των Lidl στο Ιλιον, που έκανε μήνυση στη γιαγιά, η οποία αναγκάστηκε να κλέψει κρέας και τυρί.

Ενώ αρχικά η εταιρία προχώρησε σε μήνυση, λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα, αναγκάστηκε να την αποσύρει.

Ο Σκλαβενίτης έδειξε ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο στην φτωχή ηλικιωμένη

Πληροφορίες του singleparent.gr και χρηστών στο Twitter αναφέρουν ότι σήμερα, Παρασκευή, βαν του Σκλαβενίτη ξεφόρτωσε στο σπίτι της 70χρονης γυναίκας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τι ισχύει πραγματικά όπως μας ενημέρωσαν τα Ellinika Hoaxes

Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Σκλαβενίτη, μας γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα:

Δεν αληθεύει, δεν έχουμε προβεί σε κάποια τέτοια ενέργεια. Όπως θα ξέρετε, η επιχείρηση έχει ένα δυνατό κοινωνικό πρόσωπο αλλά δεν προβαλλόμαστε και δεν έχουμε social media. Ακόμα και αν είχαμε κάνει κάτι τέτοιο, δηλαδή, δεν θα το προωθούσαμε και πόσω μάλλον με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη φιλοσοφία έχουμε από πάντα.

Σε σχετικές διορθώσεις προχώρησαν και ιστοσελίδες που είχαν εκ πρώτης κοινοποιήσει τον ψευδή ισχυρισμό, ύστερα απο επικοινωνία με υπεύθυνους της εταιρείας.


Σε κάθε περίπτωση, η μήνυση σε βάρος της 65χρονης γυναίκας, και όχι “ηλικιωμένης” όπως αναφέρεται σε πλήθος δημοσιευμάτων, (η ηλικία επαληθεύτηκε από αστυνομικές πηγές), αποσύρθηκε. [πηγή]

Συμπέρασμα

Από τα ανωτέρω, καθίσταται σαφές ότι ουδέποτε εστάλη, με πρωτοβουλία της εταιρίας του Σκλαβενίτη, βανάκι με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο σπίτι της γυναίκας που έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον Αττικής. Κατά συνέπεια, καθότι αναληθής, ο υπό εξέταση ισχυρισμός καταρρίπτεται.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη