Δεν εστάλησαν τρόφιμα από τον Σκλαβενίτη σε 65χρονη που έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Αρχικά είχαμε δημοσιεύσει τα εξής:

Ηλικιωμένη: Έχει λόγους να χαμογελά ξανά

Την ευκαιρία με την ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα, άρπαξε η αλυσίδα Σκλαβενίτης, προκειμένου να την βοηθήσει και να της προσφέρει τρόφιμα και ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Ο Σκλαβενίτης γέμισε με τρόφιμα το σπίτι που ζει η γιαγιά, η οποία έκλεψε κρέας από τα Lidl, με τους χρήστες του Twitter για μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εν λόγω αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Πανικός δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο χθες, Πέμπτη, με το κατάστημα των Lidl στο Ιλιον, που έκανε μήνυση στη γιαγιά, η οποία αναγκάστηκε να κλέψει κρέας και τυρί.

Ενώ αρχικά η εταιρία προχώρησε σε μήνυση, λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα, αναγκάστηκε να την αποσύρει.

Ο Σκλαβενίτης έδειξε ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο στην φτωχή ηλικιωμένη

Πληροφορίες του singleparent.gr και χρηστών στο Twitter αναφέρουν ότι σήμερα, Παρασκευή, βαν του Σκλαβενίτη ξεφόρτωσε στο σπίτι της 70χρονης γυναίκας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τι ισχύει πραγματικά όπως μας ενημέρωσαν τα Ellinika Hoaxes

Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Σκλαβενίτη, μας γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα:

Δεν αληθεύει, δεν έχουμε προβεί σε κάποια τέτοια ενέργεια. Όπως θα ξέρετε, η επιχείρηση έχει ένα δυνατό κοινωνικό πρόσωπο αλλά δεν προβαλλόμαστε και δεν έχουμε social media. Ακόμα και αν είχαμε κάνει κάτι τέτοιο, δηλαδή, δεν θα το προωθούσαμε και πόσω μάλλον με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη φιλοσοφία έχουμε από πάντα.

Σε σχετικές διορθώσεις προχώρησαν και ιστοσελίδες που είχαν εκ πρώτης κοινοποιήσει τον ψευδή ισχυρισμό, ύστερα απο επικοινωνία με υπεύθυνους της εταιρείας.


Σε κάθε περίπτωση, η μήνυση σε βάρος της 65χρονης γυναίκας, και όχι “ηλικιωμένης” όπως αναφέρεται σε πλήθος δημοσιευμάτων, (η ηλικία επαληθεύτηκε από αστυνομικές πηγές), αποσύρθηκε. [πηγή]

Συμπέρασμα

Από τα ανωτέρω, καθίσταται σαφές ότι ουδέποτε εστάλη, με πρωτοβουλία της εταιρίας του Σκλαβενίτη, βανάκι με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο σπίτι της γυναίκας που έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον Αττικής. Κατά συνέπεια, καθότι αναληθής, ο υπό εξέταση ισχυρισμός καταρρίπτεται.

Related posts

Το αδιαχώρητο από κόσμο στα ταμεία του Σκλαβενίτη: Η ανακοίνωση της εταιρείας που έφερε αναστάτωση

Μεγάλη ανατροπή στα σούπερ μάρκετ: Άνοιξε το 1ο κατάστημα του γαλλικού κολοσσού στην Αττική με τις χαμηλές τιμές

Μεγάλη προσοχή αν έχετε ψωνίσει από τα LIDL: Αν έχετε αγοράσει αuτά τα 2 τρόφιμα, μην τα καταναλώσετε – Αποσύρουν τυρί και θαλασσινά

Καινοτομία σε σούπερ μάρκετ: Θα δίνουν δωρεάν τρόφιμα από τον Οκτώβρη ως τον Γενάρη στους υπαλλήλους της

«Αντίστροφη μέτρηση» για νέο voucher 200 ευρώ για ψώνια στο σούπερ μάρκετ: Όλα οσα πρεπει να ξερεις για το επίδομα τροφίμων – Food Pass

«Ξέρω ότι πολλοί θα με κοροϊδεύουν, που έβγαλα φωτογραφία με τη γιαγιά μου»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Χθες ο γιος μου αρραβωνιάστηκε μια γυναίκα μόνη με παιδιά και απέκτησα εγγόνια. Είμαι ευτυχισμένη!

Σούσουρο με την Τριανταφυλλίδου: Η ανάρτηση της Ιωάννας στο Instagram για τις στιγμές ευτυχίας

Το φαινόμενο Σκλαβενίτης: Η σύσταση, το μεγάλο «όχι» και το γιγάντωμα της οικογένειας από τη Λευκάδα