Στα μαύρα «ντύθηκε» η Ορμήδεια: Βαριά θλίψη για τον θάνατο της 30χρονης Σκεύης

Στα μαύρα «ντύθηκε» η Ορμήδεια: Βαριά θλίψη για τον θάνατο της 30χρονης Σκεύης

Σκεύης Κημήτρη: Ποια είναι η 30χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ορμήδειας γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου της 30χρονης. Μάλιστα ο θάνατος της Σκεύης Κημήτρη προκάλεσε θλίψη στην κοινότητα της Ορμήδειας, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

«Η Διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια της ομάδας μας του Ποδοσφαιρικού Όμιλου Ορμηδειας ,εκφράζουμε τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον φίλο Μάριο Κημητρη και την οικογένεια του, για τον χαμό της κόρης του Σκεύης».

Όπως αναφέρουν «ευχόμαστε από καρδιάς στον αγαπητό φίλο Μάριο να παραμείνει δυνατός όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια της μάχης που έδινε η πολυαγαπημένη του Σκεύη Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια. Αιωνία της η μνήμη».

Η κηδεία της άτυχης Σκεύης θα τελεστεί αύριο Τέταρτη στις 12:00 από τον εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Ορμηδεια.

Στα μαύρα «ντύθηκε» η Ορμήδεια: Βαριά θλίψη για τον θάνατο της 30χρονης Σκεύης

Δείτε τη δημοσίευση για τον θάνατο της Σκεύης Κημήτρη

Χάστε βάρος με περπάτημα: Ένας γυμναστής αποκαλύπτει τα ακριβή χιλιόμετρα που πρέπει να κάνετε καθημερινά

Για έξι χρόνια, η σύζυγος έβρισκε άμμο παραλίας στις τσέπες του συζύγου της, που ήταν λογιστής, αλλά δεν ρωτούσε ποτέ τίποτα· μέχρι που μια μέρα δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να τον ακολουθήσει — και η αλήθεια που ανακάλυψε την πάγωσε από τρόμο

Πέθανε στα 52 και κηδεύτηκε παρουσία ελαχίστων συναδέλφων της ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Όταν πήγαμε τον γιο μας να κολυμπήσει με δελφίνια, τα αγκάλιαζε, γελούσε, κι εγώ με τον σύζυγό μου συγκινούμασταν με αυτή την εικόνα, μέχρι που μία υπάλληλος του κέντρου πλησίασε και μας είπε χαμηλόφωνα: «Πρέπει να δείξετε αμέσως τον γιο σας σε γιατρό».

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ – ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΡΑΣΕ

Προτεινόμενα