Στα «μαύρα ντύθηκε» το Instagram: 35χρονο μοντέλο και influencer αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό

Αυτοκτονία: Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της τραγωδίας

Ο 35χρονος Τζεφ Τόμας, influencer και μοντέλο φαίνεται να άφησε την τελευταία του πνοή πέφτοντας στο κενό και γεμίζοντας θλίψη τους οικείους του. Η είδηση του θανάτου του Τόμας, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, τη στιγμή που έκανε «βουτιά θανάτου» από μπαλκόνι ενός διαμερίσματος στο Μαϊάμι.

Αυτοκτονία: Το Μοντέλο και influencer έπεσε στο κενό

Το άψυχο σώμα του 35χρονου βρέθηκε σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μαϊάμι στις 8 Μαρτίου. Χωρίς να έχει δοθεί ακόμα επίσημη αιτία θανάτου, και οι αρχές διενεργούν νεκροψία-νεκροτομή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικός οργανισμός TMZ, το περιβάλλον του δείχνει να συμφωνεί με την πρώτη εκτίμηση των Αρχών που έχει να κάνει με αυτοκτονία και όπως όλα δείχνουν το 35 μοντέλο έβαλε τέλος στην ζωή του πέφτοντας στο κενό.

Ο Τζεφ Τόμας είχε υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντελιγκ στο Λονδίνο και η δημοφιλία του στο Instagram συνεχώς και ανέβαινε και είχε φτάσει τους 120.000 ακόλουθους και είχε συμμετάσχει σε διαφημίσεις και επιδείξεις μόδας βάζοντας έτσι την καριέρα του σε μια ανοδική τροχιά.

Η ανάρτησή του Τζεφ Τόμας μια ημέρα πριν το τραγικό συμβάν

Το 35χρονο μοντέλο και infuencer ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram μέσω του οποίου μοιραζόταν συχνά στιγμές από την προσωπική του ζωή αλλά και προωθούσε την δουλειά του καθώς και τα θετικά οφέλη της γυμναστικής και συμβούλευε τους διαδικτυακούς του φίλους να εκτιμούν τη αξία της ζωή τους.

Γιαυτό τον λόγο και οι φίλοι του μιλάνε με τα καλύτερα για αυτόν στο instagram αποτίνοντας έτσι έναν φόρο τιμής στον Τζεφ Τόμας, κάνοντας αναφορά στον χαρακτήρα του, την θετική ενέργεια και την διάθεση για ζωή…

Ο αντιπρόεδρος του Men’s Design, Kris Haigh, έγραψε: «Σε γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Δεν παρέλειπες ποτέ να φέρνεις μια αισιόδοξη ενέργεια κάθε φορά που σε έβλεπα».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη