Σταθμοί μετρό: Δείτε ποιοι σταθμοί στο μετρό θα κλείσουν με εντολή της ΕΛ.ΑΣ στις 16:00

Σταθμοί μετρό: Τέσσερις είναι συνολικά οι σταθμοί που θα παραμείνουν κλειστοί από τις 16:00

Σταθμοί μετρό: Την εντολή για το κλείσιμο τεσσάρων σταθμών του μετρό έδωσε η ΕΛ.ΑΣ πριν λίγη ώρα. Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, κλειστοί θα είναι οι εξής σταθμοί από τις 16:00: «Πανεπιστήμιο», «Μοναστηράκι», «Ευαγγελισμός» και «Θησείο».

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Το κλείσιμο οφείλεται στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στις 17:30 στα Προπύλαια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Εκτός από την Αθήνα, υπάρχουν επίσης προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ στις 14:00. Στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στις 12:00 και στη Χάληλων στα Χανιά στις 12:00.

Πέρα από το κλείσιμο των σταθμών του μετρό, δείτε τι αναφέρεται στην ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών

«Για άλλη μια φορά το κράτος στοχοποιεί τον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα, χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα. Βάσει του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου, που περιορίζει τις άδειες των κρατουμένων και μπλοκάρει τους πολυ-ισοβίτες από το να εκτίουν τις ποινές τους σε αγροτικές φυλακές, ο Κουφοντίνας απήχθη απροειδοποίητα από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας […] Ο Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου 2021. Ας σταθούμε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αγώνα του».

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα