Στεφανίδου: «Μήπως τελικά ο Μπάμπης είναι και λίγο φιλόζωος; Έχει φωτεινή πλευρά;»

by Τόνια Τζαφέρη

Στεφανίδου: Ο Μπάμπης έχει φωτεινή πλευρά;

Στεφανίδου: Μόλις τα στιγμιότυπα από την ζωή του 32χρονου δολοφόνου στην φυλακή κυκλοφόρησαν… Όλα τα ΜΜΕ προβάλουν και ξαναπροβάλουν στιγμές από την καθημερινότητα του δολοφόνου της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού. Στιγμές που έβαλε νερό σε μπολ για γάτες και που μάζευε ρούχα.

Η σκηνή που αναπαράγεται μανιωδώς είναι ο γυναικοκτόνος να βάζει νερό στα γατάκια της φυλακής. Και γιατί αυτή η μιντιακή εμμονή με αυτήν την «πρωτοβουλία» του Μπάμπη..;

Αν δεν το καταλάβατε, ο Μπάμπης που δολοφόνησε στυγνά μια γυναίκα, που σκότωσε το ίδιο του το σκυλί... μπορεί να είναι και λίγο φιλόζωος. Μπορεί κάπου βαθιά μέσα του να είναι και «καλό παιδί».

Το συγκεκριμένο σκηνικό «έπαιξε» και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Αρχικά η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε μήπως ο γυναικοκτόνος τα κάνει όλα αυτά για τις κάμερες, πολύ γρήγορα όμως μετατοπίστηκε από αυτήν την θέση. Γιατί λίγο μετά, η Τατιάνα μάλλον σαν να κλονίστηκε και ξεκίνησε να θέτει κάποια ερωτήματα για τον ψυχισμό του δολοφόνου. 

Στεφανίδου: Ο Μπάμπης έχει φωτεινή πλευρά;

– Μήπως τελικά ο Μπάμπης είναι και λίγο φιλόζωος;

– Μήπως τελικά ο Μπάμπης έχει δύο πλευρές… τη σκοτεινή και τη φωτεινή;

Για να μην την αδικήσουμε εντελώς, η παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν κάποιος μπαίνει στη φυλακή είναι απαραίτητο να αναπτύξει τέτοιες ασχολίες γιατί αλλιώς, όπως εξήγησε η Τατιάνα, κινδυνεύει να χάσει το μυαλό του.

Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδού για τον Αναγνωστόπουλο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα