Στέλιος Χατζηιωάννου: Ο επιχειρηματίας προσφέρει δωροεπιταγές 55.000 ευρώ σε 1.100 νοσηλευτές για φαγητό

Στέλιος Χατζηιωάννου: Συγκινεί η πρωτοβουλία από πλευράς του επιχειρηματία προς τους νοσηλευτές

Στέλιος Χατζηιωάννου: Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας, ιδρυτής του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος με το ομώνυμο όνομα. Στέκεται όπως κάθε φορά δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά, ο κ. Χατζηιωάννου στηρίζει το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μέσω της προσφοράς δωροεπιταγών αξίας 55.000 ευρώ σε 1.100 νοσηλευτές για παροχή φαγητού.

Πρόκειται για δωροεπιταγές, διατακτικές σίτισης/ Ticket Restaurant οι οποίες θα αφορούν νοσηλευτές σε τέσσερα νοσοκομεία της χώρας: Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Καθώς και Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων και Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο».

Οι 1.100 νοσηλευτές θα λάβουν τις δωροεπιταγές σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος. Ο κάθε νοσηλευτής δικαιούται από μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ από την εταιρία Edenred και θα αφορά σε αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και σουπερμάρκετ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύντομα από τη Διεύθυνση του εκάστοτε νοσοκομείου. Σε αυτήν θα πρέπει να συντρέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος, ώστε να παραλάβει τις δωροεπιταγές που του αντιστοιχούν.

Δείτε τι ανέφερε ο επιχειρηματίας για την πρωτοβουλία προσφορά παροχής φαγητού στους νοσηλευτές

Ο επιχειρηματίας δήλωσε «Για δεύτερη φορά φέτος λέμε “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας διατακτικές σίτισης συνολικού ύψους 55.000 ευρώ σε 1.100 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες. Τους ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ένα πιο υγιές, νέο έτος.»

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό