Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η αμήχανη στιγμή που έφυγε από δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο επειδή δεν είχε ράμπα για να μπει

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Πρόκειται για μια ακόμη “ανάρτηση μαχαίρι στην καρδιά”, όπου αναδεικνύει για μια ακόμη φορά, τις δυσκολίες, τους περιορισμούς αλλά και τα προβλήματα του κράτους όσον αφορά τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα ανέδειξε για ακόμη μια φορά ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, ήταν προσκεκλημένος σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τους Ουκρανούς πολίτες, αλλά όταν έφτασε εκεί, είδε ένα συχνό εμπόδιο που αποτελεί τον μεγάλο του φόβο: υπήρχαν σκαλιά και καμία ράμπα.

Όταν όμως έφτασε στο σημείο δεν κατάφερε να έχει πρόσβαση καθώς υπήρχαν μόνο σκάλες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το παρών και να φύγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Σήμερα γύρισα πολύ στεναχωρημένος σπίτι μου… Ήμουν καλεσμένος σε μια επίσημη εκδήλωση, όχι κομματική, θα το έλεγα πολιτιστική-κοινωνική καλύτερα. Και μόλις έφτασα αντίκρισα το θέαμα που πάντα με φοβίζει… Μια είσοδο με αρκετά σκαλιά! Το εμπόδιο της συμμετοχής μου ήταν εκεί! Το εμπόδιο της κοινωνικότητάς μου ήταν μπροστά μου! Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή! Τελικά, την άφησα πίσω μου την εκδήλωση απογοητευμένος. Αλλά αν δε δηλώσουμε στην κοινωνία τι είναι αυτό που μας ενοχλεί για να ζήσουμε καλύτερα, πως τελικά θα την αλλάξουμε;

Related posts

Απαγόρευση κυκλοφορίας ανńλικων κάτω των 13 ετών για 7 ώρες: Αποφασίστηκε

Δώστε βάση: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Πέμπτη και Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας

Ακούστηκε ένα μπαμ, πετάχτnκε έξω όλη η γειτονıά: Βοuτιά θaνάτου για 55χρονο, έπeσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας