«Στη μητέρα ο άνθρωπος ορφανεύει» – O Χρήστος Σωτηρακόπουλος για το θάνατο της γυναίκας του

by Τόνια Τζαφέρη

Οι δυο τους άλλωστε ήταν μαζί από το 1987

Τον Μάρτιο του 2019 η Άντζελα Σωτηρακοπούλου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση στο ισχίο. Ήταν ένας οργανισμός ταλαιπωρημένος από προβλήματα υγείας κι αυτό έδωσε την ευκαιρία σε ένα μικρόβιο να την προσβάλλει και να αποτελέσει το λόγο θανάτου της. Αυτή η απώλεια και ο τρόπος που ήρθε, στιγμάτισαν τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τα παιδιά τους. Οι δυο τους άλλωστε ήταν μαζί από το 1987.

Για γενιές της δεκαετίας του ’90 και πίσω, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είναι η φωνή του Τσάμπιονς Λιγκ, η φωνή των μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων των ελληνικών ομάδων. Για χρόνια ήταν ο κορυφαίος Έλληνας sportcaster. Βρίσκεται κοντά 40 χρόνια στον χώρο, έχει ζήσει τα πάντα, έχει ταξιδέψει πολύ, έχει συναναστραφεί προέδρους και παίκτες από πολλές χώρες. Οι περισσότεροι θα ζήλευαν αυτή την πορεία. Ο ίδιος θα άλλαζε τα πάντα για να είχε πίσω τη γυναίκα του.

«Στη μητέρα ο άνθρωπος ορφανεύει» – O Χρήστος Σωτηρακόπουλος για το θάνατο της γυναίκας του

Μιλώντας στο Πρωινό, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφέρθηκε σε αυτή την τραγική στιγμή και στο πόσο «τσάμπα» πέθανε η γυναίκα του.

«Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο Πρωινό

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν