Στο νοσοκομείο και υγιής μετά τον εντοπισμό του ο Θύμιος Μπουγάς – Οι πρώτες εικόνες

Θύμιος Μπουγάς: Κατάφεραν να τον εντοπίσουν ύστερα από 45 ημέρες εξαφάνισης

Εφόσον είχε γίνει γνωστή η ιστορία του αλλά και η ψυχική κακοποίηση που είχε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια, ο Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί από τον Πύργο με την αστυνομία να τον ψάχνει.

Tο απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν τις επτά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τον Θύμιο 46 ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Ο Θύμιος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, σε περιοχή δηλαδή που και πριν την εξαφάνισή του σύχναζε.

Λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου

Λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας. Εκεί θα κάνει όλες τις προληπτικές εξετάσεις και έπειτα θα επιστρέψει στο αστυνομικό τμήμα, όπου και θα παραμείνει καθώς καταθέτει από το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα όπου και εντόπισαν τον Θύμιο. Οι μαρτυρίες τον γειτόνων ανέφεραν ότι δεν είχαν αντικρίσει τον άνδρα στην περιοχή ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο και θα ήταν δυσδιάκριτος από τους περαστικούς.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν πού κρυβόταν τόσο καιρό ότι «κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Related posts

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο

Προσοχή: Φιλέτο γαλοπούλας πασίγνωστης εταιρείας έχει λάθος ημερομηνία παραγωγής και λήξης