Στο πένθος βυθίστηκε όλη η Ελλάδα για την 22χρονη Γεωργία από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που κατέρρευσε και πέθανε μέσα στο στάδιο

22χρονη Γεωργία: Άφησε την τελευταία της πνοή στο στάδιο της Κομοτηνής

Τραγική είναι η είδηση για μια νέα κοπέλα μόλις 22 ετών η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο γήπεδο, κατα την διάρκεια της προπόνηση της.

Θρηνεί η Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης Γεωργίας, φοιτήτριας στην Κομοτηνή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τρίτης (14.06.2022) μέσα στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια στίβου, με καταγωγή από τα Χανιά, κατέρρευσε στο ταρτάν ενώ έκανε προπόνηση.

Η 22χρονη τριτοετής φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στην Κρήτη, ήταν από τα Παλαιά Ρούματα του Δήμου Πλατανιά και αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Θησέα Περιβολίων. Μάλιστα, πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100 και των 200 μέτρων καθώς και στην σκυταλοδρομία 4×100 μέτρα, συμμετέχοντας με την ομάδα του Θησέα στον Όμιλο της Κρήτης.

Τι ακριβώς συνέβη με την 22χρονη Γεωργία στην Κομοτηνή

Πληροφορίες του ThrakiSports αναφέρουν ότι παρόλο που είχε συζητήσει όταν πέρασε στην Κομοτηνή την μεταγραφή της σε σύλλογο στίβου της πόλης της Ροδόπης, τελικά προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η νεαρή σπρίντερ συχνά να προπονείται μόνη της. Αυτή η μοναξιά φαίνεται ότι της στοίχισε την ζωή το απόγευμα της Τρίτης καθώς πιθανά αν είχε κάποια παρέα, τότε ενδεχομένως να μπορούσε να διατηρηθεί στην ζωή αφού οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι κειτόταν χωρίς τις αισθήσεις της στο βρεγμένο ταρτάν για αρκετή ώρα μέχρι την στιγμή του εντοπισμού της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φόραγε παπούτσια με καρφιά, ένδειξη ότι έκανε προπόνηση σε συνθήκες αγώνα, παρά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την ώρα της προπόνησης την Κομοτηνή και η οποία επίσης ερευνάται μήπως έχει σχέση με τον αδικαιολόγητο κατά τα άλλα αιφνιδιαστικό θάνατό της.

Όταν εντοπίστηκε, ήταν ήδη νεκρή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε ρολόι που κατέγραφε τους χρόνους αλλά και τους παλμούς της και αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης από τις αρχές, στην προσπάθεια διαπίστωσης του χρόνου θανάτου.

Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό